Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 mai

0

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan financiar si cum te vei descurca in aceasta saptamana.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 mai.
Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan financiar si cum te vei descurca in aceasta saptamana.

Berbec
Saptamana aceasta vei avea parte de foarte multa inspiratie in materie de investitii. E timpul sa tintesti sus si sa iti mentii ambitia pana la sfarsit. Ai grija insa, nu trebuie sa te lasi purtata de val, deoarece poti ajunge la un gol in portofel.

Taur
Ai foarte multe griji financiare, dar multe dintre acestea sunt complet nefondate. Nu trebuie sa le faci petoate intr-o singura luna, sunt lucruri care mai pot fi amanate. Prin urmare, bucura-te de prezent si de ceea ce ai si lasa investitiile pe luna viitoare.

Gemeni
Ai foarte multe talente si cei de la birou vor remarca asta. Vei primi mai multe proiecte, care se vor concretiza in beneficii financiare, insa nu neaparat luna aceasta. In aceasta saptamana vei sta cam prost cu banii pentru ca nu ai fost chibzuita la inceput de luna.

Rac
Te afli intr-un moment in care viata ta profesionala nu traverseaza cea mai buna etapa.
Acest aspect are inclusiv impact financiar asupra ta. Trebuie sa fii mai cumpatata, daca vrei sa o scoti la capat.

Leu
Saptamana aceasta ai multe probleme de rezolvat si acestea par sa se stranga, in loc sa te degrevezi de ele. In plus, genereaza cheltuieli suplimentare si prezinta o povara pentru tine. Trebuie sa treci prin toate cu mai mult calm.

Fecioara
Daca esti implicata in afaceri, ori ocupi o pozitie mai inalta, este important sa faci lucrurile cu cap, altfel risti sa intampini dificultati financiare. Nu o duci rau cu banii insa, daca vei continua in acelasi ritm, vei experimenta regresul.

Balanta
Saptamana aceasta nu o duci deloc rau cu banii, motiv pentru care vei putea sa ii ajuti pe cei din jurul tau, pe cei dragi tie. Vei avea parte de foarte multe aprecieri facand asta.

Scorpion
Saptamana aceasta nu stai deloc rau cu banii, asa ca este timpul sa renunti la stres. Ai putea inclusiv sa fii mai darnica si sa ii faci fericiti pe cei din jurul tau. La locul de munca te bucuri de o atmosfera placuta.

Sagetator
Situatia ta financiara este pe o curba ascendenta, avand sanse mari sa avansezi la locul de munca si sa te bucuri de o crestere salariala. Vei putea astfel sa iti faci micile placeri la care visai de mult.

Capricorn
Trebuie sa ai mai multa grija de staabilitatea ta financiara, asta daca nu vrei sa intampini un blocaj financiar. Ai energie sichef de munca si rezultatele la birou se vor vedea.

Varsator
In aceasta saptamana vei gasi foarte multe solutii practice candvine vorba de bani. Ai idei foarte bune pe care le vei exprima cu calm si vei avea impact asupra celor din jurul tau.

Pesti
Saptamana aceasta ai o situatie financiara satisfacatoare, dar inca nu iti poti permite acea investitie la care visai. Trebuie sa ai mai multa rabdare.