Iată cum a arătat nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu Gabriela Băncescu! Evenimentul a avut loc la New York și a găzduit aproape 1.000 de invitați

0

Duminică, pe data de 14 noiembrie 2021, a avut loc un mare eveniment din viața lui Gheorghe Gheorghiu. Cântărețul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Gabriela Băncescu, la New York, și alături le-au fost toți apropiații lor!

Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit ieri, 14 noiembrie 2021, cu aleasa inimii lui, Gabriela Băncescu, la New York. Cei doi miri au avut la eveniment aproape 1.000

de invitați, prieteni și membri ai familiei care au jucat un rol important la acest eveniment atât de important.

Cum a arătat nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu partenera lui, Gabriela Băncescu

Cel mai special eveniment din viața lui Gheorghe Gheorghiu și al partenerei sale, Gabriela Băncescu, a avut loc în New York, acolo unde îndrăgitul cântăreț de folk, în vârstă de 67 de ani, locuiește în prezent.

Nașii de nuntă au fost cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Dragomioriu și soțul acesteia, Bebe Mihu.

 

nunta

 

Nunta a avut loc într-un restaurant exclusivist, acolo unde toți invitații s-au bucurat de cele mai sofisticate și gustoase preparate și de muzică bună, oferită de artiști foarte apreciați de întreaga lume.

Ce ținute au avut mirii? Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu au atras privirile tuturor invitaților

Se știe că unul dintre cele mai importante lucruri când vine vorba de o nuntă este ținuta, așa că Gheorghe Gheorghiu nu a vrut să neglijeze acest aspect sub nicio formă. Cântărețul de folk și-a comandat costumul tocmai din țara natală, un costum negru la care a ales o cămașă de aceeași culoare.

nunta

 

Mireasa, Gabriela Băncescu, nu s-a lăsat mai prejos, astfel că a ales, de asemenea, o ținută deosebită, o rochie lungă albă cu broderii pe umăr.

nunta

Așa cum s-ar fi așteptat aproape toată lumea, cei doi miri au deschis seara de nuntă pe celebra melodie a lui Gheorghe Gheorghiu, intitulată „Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

Atmosfera a fost extraordinar de bună pe tot parcursul evenimentului, invitații s-au distrat și abia dacă au stat la mese, fiindcă erau mai tot timpul pe ringul de dans, distrându-se cu mirii.