Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce s-a întâmplat cu vedeta

0

Ilinca Vandici a ajuns la spital azi-noapte, iar medicii au pus-o imediat pe perfuzii! Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” a povestit în pentru redacţia.ro ce s-a întâmplat noaptea trecută.

Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce a pățit prezentatoarea „Bravo, ai stil”
Noaptea trecută, fanii Ilincăi Vandici s-au speriat groaznic atunci când au văzut pe story-ul vedetei imagini cu ea de la spital, purtând perfuzie! Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” nu a dat multe detalii pe contul ei de Instagram, însă totul s-a întâmplat cu doar trei zile înainte de ziua ei de naștere.

Vedetă a făcut declarații în exclusivitate pentru redacţia.ro, unde ne-a spus că se simte bine acum și că nu a rămas peste noapte la spital. Mai mult, se pare că vizita la medic în toiul nopții este legată de o criză de stomac, pentru care, frumoasa prezentatoare, face investigații.

”Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru redacţia.ro.

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie. Vedetă de televiziune are un trup de vis
Iată că vine vara și vedetele noastre au început să își arate formele apetisante. Dacă acum femeile au un alt standard în frumusețe, se pare că pe vremuri un etalon al frumuseții șocant pentru zilele actuale l-a avut prințesa Qajar. Cum am spus, vedetele noastre au lăsat hainele deoparte și au început să se afișeze în ipostaze care sucesc mințile bărbaților. Este și cazul vedetei de televiziune Ilinca Vandici care are cu ce se mândri din punct de vedere fizic. Ea este posesoarea unui trup de vis, cu forme foarte bine proporționate. Ilinca Vandici, în vârstă de 34 de ani, arată impecabil. Are o siluetă de vis și impresionează cu fiecare apariție a să.

Prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D și-a cucerit fanii din mediul online cu cele mai recente fotografii din vacanță, în care își etalează formele în costum de baie.