Impresarul lui Benone Sinulescu, revoltat de decizia medicilor de a-l externa

0

Impresarul lui Benone Sinulescu a fost luat prin surprindere de decizia medicilor de la spitalul din Arad. Ionuţ Pavel a dezvăluit că însuși Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, însă aceasta a refuzat categoric.

Impresarul lui Benone Sinulescu, revoltat de decizia medicilor de a-l externa pe artist

Acum, Pavel a răbufnit la adresa medicilor care l-au îngrijit pe artist, suspectându-i că „se cam spală pe mâini„.

Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică şi atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative. Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel pentru Click!

Ionuţ Pavel, acuzaţii la adresa soţiei lui Nea Beni

Ionuț Pavel este cel care a anunţat faptul că artistul a fost găsit inconştient în casă. Pe 10 iulie, atunci când s-a întâmplat nefericitul eveniment, Ionuţ Pavel a lansat o serie de acuzaţii la adresa Elenei Sinulescu, soţia lui Nea Beni, care l-ar fi transportat pe acesta la un centru de îngrijiri paleative, unde starea de sănătate i s-a înrăutăţit, în loc să-l ducă la spitalul de urgenţă.

Joi a căzut și nu s-a mai ridicat și atunci în loc să fie dus la Urgențe l-au dus la centrul de îngrijiri paleative. După ce a apărut în presă, l-au suit repede într-o ambulanță și l-au trimis la Urgențe”, afirma Ionuț Pavel, la acel moment, la Antena Stars.

Replica Elenei Sinulescu nu s-a lăsat aşteptată. Aceasta l-a acuzat pe Pavel că spune niște neadevăruri în legătură cu starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu.

Fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe Nea Beni”, a spus soţia lui nea Beni.

Benone Sinulescu a fost externat. Artistul are grave probleme cu inima

Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima. Profesorul Anton Hadăr, bun prieten al lui Benone Sinulescu, a declarat, la România TV, că soţia lui ar fi dorit să-l mai ţină internat.

Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici daca s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului„, a declarat Anton Hadăr.