Incredibil! Cât câștigă Pepe pe oră la evenimente

0

Am aflat tariful lui Pepe! Cântărețul Pepe este unul dintre cei mai apreciați și carismatici artiști din industria muzicală din România, iar fiecare prezență pe scenă este, cu adevărat, o ”savoare„ pentru doamne și domnișoare. Însă, nu toți știu ce tarife percepe cântărețul. Câți euro cere Pepe, pe oră, la evenimente?

Fie că este vorba despre nuntă, botez sau un alt eveniment, artistul Pepe ar putea întreține atmosfera cu brio, cântând alături de public. ”Latino lover-ul” are o carieră foarte respectată și a investit talent, timp și bani în pasiunea lui, ajungând unul dintre cei mai râvniți artiști la evenimente, precum nuntă și botez. Care este tariful pe care îl percepe Pepe, pe oră, la un eveniment?

Recent, Pepe a susținut un concert în Râmnicu Vâlcea, acolo unde a fost etichetat în mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare.

Am aflat tariful lui Pepe! Câți euro pe oră cere artistul la o nuntă sau un botez?
Conform unui site specializat în această speță, în condițiile în care un cuplu și-ar dori ca artistul Pepe să le cânte la nuntă, aceștia trebuie să scoată nu mai puțin de 3000 de euro pe oră.

De asemenea, există și alți colegi din industria muzicii care percep tarife similare, printre acestea fiind vorba de Bere Gratis (2700 euro), trupa Iris (3000 euro), trupa Talisman (3000 euro), trupa Compact (2500 euro), dar și Maria Radu & Band (2500 euro).

Pepe își dorește să devină din nou tătic
Pepe este extrem de mândru de cele două fetițe ale sale, care i-au adus împlinirea și pare că nu intenționează să se oprească aici. După despărțirea de Raluca Pastramă, cântărețul a declarat s-ar însura pentru a treia oară, dacă va găsi femeia potrivită și, desigur, ar mai experimenta rolul de tătic.

„Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.