Ion Petrișor a murit! Impresarul maneliștilor a fost răpus de COVID-19 în închisoare

0

Este vestea șoc a zilei! Ion Petrișor, cunoscut ca impresarul maneliștilor, a murit. Bărbatul a pierdut lupta cu virusul ucigaș din China, în închisoare. Fiica sa, artista Kristiana Rustem, a dat trista veste pe rețelele de socializare. În doar 6 luni, Kristiana și-a pierdut socrul, unchiul și acum, din nefericire, și tatăl.

Este zi de doliu printre maneliști. Ion Petrișor, cunoscut ca impresarul maneliștilor, a plecat dintre noi ieri noapte. Bărbatul se afla în închisoare și, cum virusul ucigaș din China nu iartă pe nimeni, Ion Petrișor a fost infectat. Cu toate a fost transportat la spital, organismul celebrului impresar a cedat, fiind confirmat decesul. Fiica sa, Kristiana Rustem, este cea care a dat cumplita veste pe rețelele de socializare.

Ion Petrișor, impresarul maneliștilor, a murit de COVID-19 în închisoare

Artista a postat o fotografie cu tatăl său, însoțită de un mesaj plin de durere. Kristiana nu poate concepe că părintele său a plecat atât de repede dintre noi și este îngenuncheată de pierderea suferită. De asemenea, aceasta le-a dezvăluit celor din mediul online că în mai puțin de șase luni și-a pierdut socrul, unchiul, iar acum, din păcate, și tatăl.

Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a scris Kristiana Rustem pe contul său de Facebook, fiica lui Ion Petrișor.

Babi Minune și Liviu Puștiu, îngenuncheați de durere

Vestea morții cunoscutului impresar s-a răspândit imediat, iar mesajele de tristețe și de condoleanțe au curs în lanț. Babi Minune, devastat și el de moartea lui Ion Petrișor, a postat o imagine cu acesta, însoțită de un mesaj trist, urmat de o mulțime de emoticoane cu lacrimi.

”Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a scris Babi Minune pe contul său de Facebook.

Liviu Puștiu, răpus și el de durere, a postat câteva rânduri în memoria regretatului impresar. Artistul a ținut să precizeze că-l va iubi toată viața pe Ion Petrișor, pentru toată grija pe care i-a purtat-o de-a lungul timpului. În secțiunea de comentarii, fanii l-au încurajat pe artist.

”Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a scris și Liviu Puștiu.

Spune ce crezi