Iubita lui Octavian Popescu, noua „bombă sexy” de la FCSB. Fata face senzaţie în mediul online cu fotografiile sale

0

Se pare că perla lui Gigi Becali marchează și în afara terenului. Mai exact, iubita lui Octavian Popescu este noua „bombă sexy” de la FCSB. Tânără este studentă la Universitatea din Bucureşti şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Octavian Popescu la această oră unul dintre cei mai talentați fotbaliști tineri de la noi din țară. Ușor, ușor acesta s-a impus la echipa mare a FCSB-ului și a ajuns să fie unul dintre preferații latifundiarului din Pipera, pe care spera să ia 100 de milioane de euro. Mai mult decât atât, Gigi Becali l-a comparat pe tânărul Popescu cu Neymar şi Messi.

Iubita lui Octavian Popescu, noua „bombă sexy” de la FCSB
Iubita lui Octavian Popescu este superbă. Tavi Popescu a impresionat în acest sezon la FCSB, devenind unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Puştiul de 18 ani se mândreşte şi cu iubita să, care este de o frumuseţe răpitoare.

Alina este studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este cea care are grijă de Octavian Popescu. Aceasta este cu ochii pe meciurile celor de la FCSB şi, mai ales, pe iubitul său. De altfel, aceasta şi-a arătat dragostea faţă de Octavian Popescu şi pe reţelele de socializare.

„Love you, Octavian Popescu (n.r. – Te iubesc, Octavian Popescu)„, a postat, la un moment dat, Alina în timp ce rulau imagini cu iubitul său din timpul unui meci la FCSB.

Alina este „condamnată” să aibă grijă de Octavian Popescu pentru ca randamentul fotbalistului să fie la cel mai înalt nivel. De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Octavian Popescu, comparat cu Messi și Neymar
Octavian Popescu este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Patronul FCSB visează să ia pe el 100 de milioane de euro. Mai mult, Becali l-a comparat pe Tăvi Popescu cu Neymar şi Messi.

„Tavi Popescu la ora asta este mai tare decât Man şi Coman. E jucător de geniu, fenomen. Spuneam de Messi şi Neymar că joacă îngerii, că e imposibil ca omul să joace aşa. Aşa şi cu Tavi Popescu, joacă îngerii pentru el. E jucător care nu se mişcă fără 100 de milioane de euro. Ştiţi de ce? Pentru că se naşte unul ca el la 30, 40, 50 de ani”, spunea Gigi Becali, în trecut, la Digisport.

Gigi Becali a anunțat cum va reconstrui FCSB
Gigi Becali (62 de ani) este optimist în ceea ce privește viitorul financiar al celor de la FCSB! Milionarul din Pipera susține că, acum, în cont sunt 10 milioane de euro, dar că, peste 2 ani, suma va fi mult, mult mai mare.

Finanțatorul rămâne consecvent ideii sale, aceea de a aduce la echipă fotbaliști tineri de mare perspectivă. De altfel, Becali a spus că va transfera în următorul mercato 4-5 fotbaliști, dar a anunțat și în jurul cărui om va reconstrui echipa, respectiv tânarul Octavian Popescu.