Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp: „Este șeful Survivor nu doar la furat”

0

Jador și Roxana Ghiță s-au tachinat destul de mult la Survivor România. Acum, cântărețul a avut-o pe fosta Războinică invitată în primul episod din podcastul lui de pe YouTube. Cei doi au abordat mai multe subiecte legate de ce se întâmpla în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D.

Un subiect mult discutat la Survivor România a fost cel legat de furtul mâncării. Toată lumea știe câte certuri au fost între Zanii și Elena Marin pe această temă. Până la urmă, Zanni a recunoscut că, prima dată, el a fost cel care a luat mâncarea Faimoasei. Totuși, Jador a dezvăluit că mai sunt și alte persoane care fură mâncare la Survivor România.

Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp de la Survivor
Discuția legată de furtul mâncării a fost deschisă de Jador în momentul în care a întrebat-o pe Roxana Ghiță dacă a furat ceva la Survivor. Acesta știa faptul că Roxana este vegană și mereu a refuzat să mănânce carne în Republica Dominicană.

„Da, recunosc, am furat niște napolitane. Era noapte, m-am trezit pe la 4 dimineața am intrat în cabana unde dormea doctorul, și le-am luat de acolo când nu mă vedea nimeni. Voi, (n.r. referindu-se la Faimoși), oricum ați furat mai mult’, a spus Roxana Ghiță..

În continuare, Jador a spu că Zanni și Culiță Sterp au furat multă mâncare la Survivor.

„Zanni și Culiță sunt șefi la furat. Culiță este șeful Survivor din toate sezoanele, nu doar la mâncare ci la tot ce a făcut acolo. Și nu s-a hrănit doar pe el, a hrănit pe mulți’, a spus Jador.

Jador a furat și el mâncare la Survivor
Jador a continuat prin a spune că și el a furat o dată mâncare, lucru care este interzis de regulamentul emisiunii Survivor România. Pe de altă parte, acesta a mai spus că și Simona Hapciuc a încercat să fure mâncare, însă, fiind întunerit, s-a lovit cu capul de un copac.

„Și eu am furat o dată. Eram cu Alexandra Stan. Simona ( nr. Simona Hapciuc ) a încercat să fure o dată și s-a dat cu capul de copac. Nu aveam lumină și nu l-a văzut’, a spus Jador râzând.

„Apoi a încercat să zică că i-a dat Cătălin Morașanu un cot în cap în timp ce dormea’, l-a completat Roxana Ghiță.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Spune ce crezi