Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat! Cei doi îndrăgostiți au fost surprinşi de mai multe ori împreună

0

Georgiana Elisei i-a mai acordat o șansă lui Jador și cei doi s-au împăcat.

Se pare că soarele a răsărit din nou pe strada lui Jador, iar artistul este mai fericit ca niciodată după ce s-a împăcat cu dragostea vieții lui, Georgiana Elisei. Cei doi au plecat împreună în vacanță.

Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat! Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță
Jador a declarat în repetate rânduri că Georgiana Elisei este iubirea vieții lui și că nu poate fi cu nicio altă femeie în afară de ea. Chiar dacă a recunoscut că i-a greșit în trecut, artistul a sperat mereu că marea lui dragostea îi va mai acorda o altă șansă și vor putea fi împreună mereu.

Georgiana Elisei a fost persoana care i-a fost întotdeauna alături lui Jador, precum a declarat și cântărețul, astfel că aceste lucruri au fost de neuitat pentru el.

Recent, Jador a postat în mediul online un filmuleț în care arată că se află în vacanță, la Vatra Dornei. Surpriza a fost când fanii l-au recunoscut și și-au dat seama că nu este singur, ci însoțit de Georgiana Elisei.
Astfel că pentru Jador, lucrurile par să meargă perfect, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În ceea ce privește muzica, artistul a făcut totuși o declarație care i-a lăsat mască pe fani.

”De o lună de zile umblu din studio în studio, la toate studiourile de manele, de muzică pop, de ce vreți voi, și nu am găsit o piesă mișto pe care aș vrea s-o scot în vara asta, așa că n-o să mai scot piesă până nu găsesc una tare, care să-mi placă.

Am găsit niște piese bune, una am cântat-o eu, după voia s-o cânte el … Nu mai înțeleg nimic din industria asta muzicală.
Nu mai înțeleg nimic, așa că n-o să mai scot nicio piesă vara asta pentru că n-am găsit o piesă care să-mi placă”, le-a spus Jador fanilor.