Karmen și-a surprins fanii cu un nou look. Unii s-au grăbit să o judece pentru această schimbare

0

Karmen este una dintre cele mai simpatice prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Cu fiecare apariție în mediul online, cântăreața adună mii de like-uri din partea fanilor. Nu odată, fiica lui Adrian Minune i-a surprins cu schimbările sale de coafură sau de machiaj.

De această dată, Karmen a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii de la o ședință foto, unde are un look total diferit de cel anterior. Părul este ondulat și tapat spre lateral, pentru a-i reda volum, iar machiajul îi scoate în evidență ochii, amintindu-ne de regina Cleopatra.

În timp ce mulți dintre fanii ei i-au scris mesaje de apreciere, alții au considerat că acest look nu i se potrivește.

”Tu ești super frumoasă, dar machiajul ăsta nu îmi place, te face matură. Înainte când îți făceai videoclipurile, te machiau ca fetele din USA, acum te machiază ca fetele din România”, i-a scris o fană.

Zici că ești travestit la față!, a comentat un urmăritor mai cârcotaș.

Cu toate acestea, seria de fotografii realizate de fotograful Cristea Alexandru a adunat aproape 10.000 de like-uri în câteva ore. Mulți internauți au considerat foarte reușită munca stiliștilor:  ”Frumoasă!”, ”Divă de nota 10”, ”Bombă”, ”@kimkardashian, privește ce fete frumoase avem în România!”. 

Spune ce crezi