La 23 de ani, este mama a 11 copii. Si asta nu e tot. Femeia si sotul ei viseaza la o familie si mai numeroasa, cu 105 copii

0

Christina Ozturk s-a nascut la Moscova si locuieste in Georgia alaturi de sotul ei turc Ghalip Ozturk de origine turca . In prezent, femeie creste 11 copii. Tanara de 23 de ani sustine ca isi doreste cel putin 100 de copii .

„Acum am 11 copii cu cea mai mica membra, Olivia, care a sosit la sfarsitul lunii trecute. Eu insumi am nascut-o fiica mea cea mare, Vika, in urma cu sase ani. ” Christina a declarat ziarului englez The Daily Star ca restul copiilor sunt genetic ai lor, dar sunt nascuti de mame surogat.

Mare familie traieste in  Georgia, unde este legal sa apelezi la mame surogat.

Desi cuplul a anuntat deja pe retelele de socializare ca spera sa creasca mai mult de 100 de copii (a spus chiar 105), Cristina a clarificat: „Nu stiu cati copii vom avea, dar cu siguranta nu planificam acest lucru . Nu suntem pregatiti sa vorbim despre numarul final. Totul la momentul respectiv” , potrivit newssplinter.com

Daca totul merge bine, ea ar trebui sa aiba 12 copii pe an pana implineste varsta de 30 de ani

Christina a povestit ca a fost o mama singura si avea o singura fata pana l-a cunoscut pe Ghalib, nascut in Turcia. Barbatul i-a marturisit ca isi doreste o familie numeroasa si i-a propus Cristinei sa apeleze la mame surogat.

„Nu cunoastem personal mamele surogate si nu avem contact direct cu ele pentru a evita problemele dupa sarcina”, a spus el, desi a recunoscut ca a preferat sa monitorizeze nutritia femeilor in cursul celor noua luni.

„Clinica Batumi selecteaza mame surogate pentru noi si isi asuma intreaga responsabilitate pentru aceasta operatie.” A explicat Christina.