Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. În urmă cu două săptămânia au sărbătorit 15 ani de căsătorie

0

Astăzi au anunțat divorțul, dar în urmă cu aproximativ două săptămâni erau în culmea fericirii. Nimeni nu a prevestit, însă, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf pentru publicația fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas și au avut parte de o nuntă în stil ”Elvis Presley”, pentru care au plătit doar 600 de dolari. În urmă cu doar două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele și au dat o petrecere fabuloasă la un restaurant din Snagov.

Invitați de seamă, băuturi fine și mâncăruri rafinate… Totul a decurs conform planului, iar cei doi soți păreau să fie în culmea fericirii și pozau în familia perfectă.

Anamaria Prodan a optat pentru o rochie neagră, care i-a pus silueta în evidență, dar și un buchet superb de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură, un coc spectaculos. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a ales un costum impecabil, bleumarin.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… Ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… Ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.