Laurențiu Reghecampf a răbufnit în urma scandalurilor din ultima vreme. Antrenorul a spus lucrurilor pe nume

0

Laurențiu Reghecampf a răbufnit în urma scandalurilor din ultima vreme, deși a încercat pe cât posibil să nu mai apară în presă. Fiind o fire discretă, antrenorul nu a vrut să alimenteze zvonurile cu privire la divorțul de Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, se pare că acum a ajuns la capătul răbdării.

Laurențiu Reghecampf a răbufnit
Antrenorul a dezmințit zvonurile cu privire la divorțul de Anamaria Prodan. Acesta a oferit o serie de declarații pentru o publicație online.

“ Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.

Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră.

Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțîn respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute.

Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea. ” a declarat Reghecampf pentru o publicație online.

Ce spune Reghecampf despre presupusele amante
Despre presupusele amante, Laurențiu Reghecampf infirmă toate bârfele apărute: “ Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie?

Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește .”

Antrenorul a mai spus că își dorește ca toate aceste zvonuri să fie date uitării deoarece nu îi fac cinste nici lui, nici familiei pe care vrea să o apere cu orice preț.

“ Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real. Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot.

Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? Aveți acasă familii! Copii care la rândul lor pot ajunge în situațiile în care dumneavoastră ne puneți pe noi! Ce să explic copilului meu de 13 ani care merge la școală? La fotbal! Că presa face mizerii? De ce? Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ .” a mai declarat Laurențiu Reghecampf.