Lia Olguța Vasilescu împlinește 47 de ani. Cum arăta în tinerețe primarul Craiovei

0

Lia Olguța Vasilescu este o politiciană română și membră a Partidului Social Democrat. Ea a deținut funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale în cadrul Guvernului Dăncilă. Cum arăta Olguța Vasilecu în tinerețe?

 

Olguța Vasilescu împlinește pe 18 noiembrie vârsta de 47 de ani. Iată cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe!

Lia Olguța Vasilescu împlinește 47 de ani

Lia Olguța Vasilescu s-a născut pe  , în Craiova. În trecut aceasta a deținut funcția de ministru al Muncii, fiind membru în politică de mai mulți ani. Aceasta s-a înscris în primul partid politic la doar 16 ani, când încă era elevă de liceu.

Lia Olguța Vasilescu împlinește 47 de ani. Cum arata în tinerețe primarul Craiovei

Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit, în noiembrie 2002, cu Ovidiu Wlassopol. Pe atunci, Olguța Vasilescu era deputat PRM, iar Wlassopol era reporter la un post Tv. Cei doi au împreună un băiat, Robert Ștefan, născut în 2009, care poartă numele de familie al mamei. Însă, în 2016, cei doi au divorțat.  Î n februarie 2019, Lia Olguța Vasilescu și vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, s-au căsătorit la Craiova.

Lia Olguța Vasilescu împlinește 47 de ani. Cum arata în tinerețe primarul Craiovei

Imagini de colecție. Cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe

După ce a absolbvit Facultatea de Litere și Istorie din Craiova, specializarea română–italiană, Lia Olguța Vasilescu s-a angajat la cotidianul Cuvântul Libertății.  Aici a ocupat funcția de redactor, iar apoi a fost numită șefa secției de investigații a ziarului. În 1999 a fost promovată în funcția de redactor-șef al publicației la care lucra, dar în 2000 a renunțat la presă pentru un loc în Parlament.

Însă, după doar un an pe postul de redactor, ea a fost nominalizată de Corneliu Vadim Tudor pentru un loc în Camera Deputaților. Astfel, în anul 2000, Lia Olguța Vasilescu a fost promovată de șeful Partidului România Mare pentru a deveni deputat.

Lia Olguța Vasilescu împlinește 47 de ani. Cum arata în tinerețe primarul Craiovei

Olguța Vasilecu avea doar 25 de ani când a devenit deputat. Ajunsă la București, Lia Olguța Vasilescu s-a făcut remarcată și mai mult decât atât, primind și o poreclă: Karatista. Aceasta practicase anterior artele marțiale și are centura neagră.

În prezent, Olguța Vasilescu deține funcția de primar al Craiovei.  „S-a împlinit un an de când am depus jurământul în calitate de primar al Craiovei. Ca și în primul mandat, primul an a fost cel al scrierii proiectelor, al studiilor de fezabilitate, al licitațiilor”, a scris recent, Olguța Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.