Liviu Guță, alături de fosta soție de ziua lui. Când divorțează de Roxana: „Vin de la notar”

0

Liviu Guță a reușit să surprindă pe toată lumea când, chiar de ziua lui, a apărut la Teo Show însoțit de fosta soție și cei doi copii ai lor. În urmă cu o lună, artistul anunța că divorțează la doar un an și trei luni de la cununia civilă de Roxana, femeia pentru care acesta și-ar fi lăsat familia.

Cântărețul a divorțat de Roxana pe motiv că nu mai suporta certurile cu ea și s-a mutat cu chirie într-un apartament din București pentru a fi mai aproape de copii.

Liviu Guță: „Mai există și ispite’
Chiar de ziua lui, când a împlinit 42 de ani, Liviu Guță a fost prezent în platoul Teo Show alături de Iuliana, fosta soție, și cei doi copii, Maria (8 ani) și Mario (13 ani). În acel moment, mulți s-au gândit că ar putea exista o cale de împăcare între cei doi, iar solistul a vorbit despre relația în care se află acum cu fosta soție.

„Suntem buni prieteni, cei mai buni prieteni. N-a mers, n-a fost să fie, viața merge înainte. Nu mai avem o relație. Am deja două divorțuri la activ. Mai există și ispite, nu există oameni care să nu fie ispitiți în viață. Îmi doresc să fiu alături de familia mea și să fiu sănătos’, a spus Liviu Guță.

Fosta soție a cântărețului pare să fi trecut peste greșeala lui Liviu Guță și a lăsat de înțeles că ar fi dispusă să-l reprimească acasă: „Liviu e genul copilăros așa, jucăuș. Îi place lui așa să se plimbe de colo-colo. Trebuie să-l luam așa cum este el’.

La doar 8 ani, Maria, fiica celor doi, a vorbit despre despărțirea părinților și despre relația lor de acum într-un mod foarte matur și a explicat că preferă ca cei doi să rămână doar prieteni: „E mai bine să fie buni prieteni. Se certau un pic, acum sunt prieteni. E mai bine să stea separați ca să nu se mai certe’.

Liviu Guță divorțează a doua oară
În urmă cu aproape 2 ani, vestea că Liviu Guță divorțează de mama copiilor lui, după 13 ani de căsnicie, a venit ca un șoc pentru apropiați. Artistul nu a stat prea mult singur, pentru că a întâlnit-o pe Roxana, femeia cu care s-a căsătorit după doar 3 luni de relație.

Liviu Guță divorțează de Roxana, după 1 an și 3 luni de la cununia civilă. Artistul a vorbit despre dezamăgirea pe care actuala soție i-a produs-o. Liviu Guță a fost deja la notar pentru a face toate demersurile pentru divorț. De asemenea, cântărețul a vorbit și despre motivele pentru care a decis să se despartă de Roxana.

„Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta’, a declarat Liviu Guță.

El s-a mutat în Cluj pentru iubita lui, acolo unde a investit o mulțime de bani în casa ei. „Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este… Am pierdut în viață mai multe. (…) Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să îmi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută’.

Spre surprinderea tuturor, căsnicia lui Liviu Guță cu Roxana nu a durat prea mult și iată că după 1 an și 3 luni, cei doi au ajuns la divorț. Artistul a dezvăluit că actuala lui soție era foarte geloasă și căuta motive de ceartă din orice. Roxana ar fi fost deranjată chiar și atunci când Liviu mergea să își vadă copiii.

„Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut.’, a mai spus Liviu Guță.