Lovitură grea pentru lumea sportului! A mai pierdut o campioană de doar 31 de ani

0

Ne confruntăm cu o perioadă extrem de grea din cauza pandemiei care nu se mai termină. În continuare, o mulțime de oameni pierd lupta cu viața din cauza acestei boli și se pare că și o sportivă a avut parte de un sfârșit tragic. La doar 31 de ani, a încetat subit din viață.

A murit luptătoarea Julie Le Galliard
Lumea sportului este în doliu, după ce în ultima vreme a pierdut o mulțime de persoane importante, care au lăsat în urma lor o legendă. Acum aflăm că o mare campioană la box a decedat la vârsta de 31 de ani din cauza nemiloasei boli a momentului. Este vorba de Julie Le Galliard, fostă campioană a Franţei la box.

Celebra sportivă a plecat dintre noi încă de duminică, după ce boala a avansat. A ajuns de urgență la spital în urmă cu mai multe săptămâni și era sub tratament, dar organismul ei a cedat. După ce medicii au încercat să o salveze zile întregi și au făcut tot ce se putea pentru ea, au fost nevoiți să declare decesul.

Colegii săi de breaslă, de la clubul la care a activat sportiva, au anunțat că toți cei care au cunoscut-o sunt extrem de șocați. Cei care o iubesc spun că nu o vor uita niciodată, pentru că zâmbetul ei va rămâne viu în amintirea lor.

„Ea a însemnat foarte mult pentru toţi cei din jurul clubului şi a fost foarte activă în ultimii ani ca boxer, voluntar, secretar, antrenor… Ea este unul dintre pilonii Dombasle Boxe. Îţi mulţumim pentru tot Julie, eşti şi vei rămâne în inimile noastre. Zâmbetul tău va pluti întotdeauna în Sala Fernand Poirson”, a precizat clubul la care a activat sportiva.

Julie a iubit extrem de mult sportul
În ultimii ani a avut o activitate bogată și, pe lângă box, a mai fost și secretar, antrenor, dar și voluntar, pentru că iubea sportul și nu putea sta departe de el. Galliard avea o diplomă de Dezvoltare socială şi mediere prin sport şi a fost antrenoare pentru tinere sportive în ultima perioadă a vieţii.

A iubit mult sportul și a făcut și acte de caritate. A fost implicată în multe campanii de binefacere și a fost antrenoare pentru multe tinere, în scop voluntar.