Luis Lazarus ar fi infectat cu SARS-COV-2. Care este starea acestuia

0

Luis Lazarus ar fi infectat cu SARS-COV-2, iar manifestarea virusului ar fi una violentă. Jurnalistul de anchetă ar fi ajuns pe mâna medicilor după infectarea cu noul coronavirus. Acesta ar fi mers la Spitalul Universitar din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

Detalii exacte cu privire la starea de sănătate a acestuia nu se cunosc cu exactitate până în acest moment.

Luis Lazarus ar fi infectat cu SARS-COV-2 – Jurnalistul ar fi internat la Spitalul Universitar din Capitală
Luis Lazarus s-a arătat destul de sceptic în ceea ce privește noul virus. Nu de puține ori a susținut că acțiunea și efectele virusului SARS-CoV-2 nu ar fi atât de grave pe cât se prezintă.

Jurnalistul a fost la fel de vehement și când a venit vorba despre măsurile luate împotriva combaterii răspândirii viruslui. Acesta a lansat o serie de atacuri la dresa autorităților și a declarat că se face o tevatură prea mare.

Mai mult decât atât, Lazarus spunea despre primul caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 că nici măcar nu a fost real.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!!

Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume în țară!!!”, a declarat Luis Lazarus, în urmă cu ceva timp.

Luis Lazarus, bun de plată după ce a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu
Săptămâna trecută, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a a luat o hotărâre în procesul de calomnie în care se judecau Oana Zavoranu şi Luis Lazarus. Astfel, recursul înaintat de Lazarus împotriva deciziei pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti a fost respină.

Drept urmare, jurnalistul, care este prieten bun cu avocata Șoșoaca, este nevoit să-i plătească Oanei Zavoranu daune morale dar și cheltuielile de judecată, decizia fiind definitivă.

„Decizia nr. 964: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de pârâtul Lazarus Luis Vicențiu împotriva deciziei nr. 161 A din 5 februarie 2019 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a civilă. Obligă pe recurentul pârât Lazarus Luis Vicențiu la plata sumei de 1.438 lei către intimata reclamantă Zavoranu Ioana cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă.”

Luis Lazarus ar fi infectat cu SARS-COV-2 si s-a prezentat la Spitalul Universitar din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

Spune ce crezi