Mădălina și George de la Puterea Dragostei vor să devină părinți

0

Mădălina și George, foști concurenți la Puterea Dragostei, își doresc un bebeluș.

Mădălina și George au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragoste, însă pentru a-și păstra iubirea intactă au ales să părăsească această competiție pentru a se dedica exclusiv relației lor. Acum, cei doi se gândesc serios să își întemeieze o familie și să facă un copil.
Mădălina a fost întrebată în ultimul dacă este însărcinată, însă fosta concurentă de la Puterea Dragostei a negat această informație apărută în presă.

Atât ea cât și iubitul ei, George, se gândesc serios să-și mărească familia și chiar să facă un copil, însă momentul propice nu este cel prezent.Instagram Madalina]
Mădălina și George de la Puterea Dragostei locuiesc și lucrează în orașe diferite, astfel că cei doi vor să mai aștepte până se vor stabili împreună undeva.

George, iubitul Mădălinei, este de părere că acum nu este momentul potrivit pentru copii, însă dacă aceștia vor veni îi vor întâmpina cu bucurie și iubire.

Mădălina: Au apărut zvonuri că sunt însărcinată, nu este adevărat. Mi-aș dori foarte mult, dar nu este adevărat.

George: „Dacă vine, trebuie să fiu pregătit. Îmi plac copiii foarte mult, dar important este să ne asezăm putin mai bine, incat să putem să stăm într-un confort atât noi cât și copilul, copiii.
Dar dacă va veni fără să știm, cu siguranță va fi cea mai mare fericire”.

Mădălina și George au recunoscut că și în relația lor mai există certuri, însă iubirea învinge orice, așa că cei doi sunt în continuare împreună.

Mădălina: În ultima perioadă am fost puțini despărțiti, el lucrează la Constanța, eu la București, dar nu aveam certuri foarte mari, sunt lucruri mărunte.
(…) Avem mentalități diferite. Eu am crescut in Italia, el in România, suntem diferiti.

Spune ce crezi