Mama Andreei Bănică a murit în timp ce artista era pe scenă, mărturii

0

Andreea Bănică este o artistă cunoscută de la noi, care mereu apare cu zâmbetul pe buze, însă puțin știu drama vieții ei. Este împreună cu Lucian Mitrea de pe vremea liceului, a rămas în schimb fară parinți în același an.

Nu a fost un copil de bani gata. Familia sa avea venituri modeste, însă a făcut totul pentru a avea grijă de educația Andreei și a surorii sale. Locuiau la Eforie Sud și, fără veste, nenorocirea a lovit năprasnic. Andreea Bănică și-a pierdut ambii la interval de doar doi ani. Își reamintește acea perioadă și găsește puterea de a vorbi despre ea. Mai întâi a murit tatăl său.

„Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a declarat Andreea Bănică pentru Kanal D.

”Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit”
Apoi, la doi ani distanță, nenorocirea a lovit din nou. ”Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital”, a relatat în urmă cu câțiva ani vedeta, conform Viva!.