Mama Antoniei, Denise Iacobescu, o bunică tânără și sexy. Ce spune aceasta despre vârsta ei

0

Denise Iacobescu, mama Antoniei, este considerată una dintre cele mai sexy bunici din showbiz-ul autohton, alături de Anastasia Lazariuc. În vârstă de aproape 54 de ani, mama celebrei cântărețe are trei nepoți de la fiica ei. Aceștia sunt Maya, fata din relația cu Vincenzo Castellano, și cei doi băieți, Dominic și Akim, băieții făcuți cu Alex Velea. Denise este tare mândră de ei și petrece destul de mult timp cu aceștia.

Știm cu toții că Antonia este una dintre cele mai sexy cântărețe din România, artista bucurându-se de multă apreciere în rândul tinerilor. Mama acesteia, Denise Iacobescu, are 53 de ani și la cum arată poate fi considerată printre cele mai sexy bunici din showbiz-ul autohton dar, cu siguranță cea mai tânără. Mai mult, Denise are și peste 40 de mii de urmăritori pe Instagram, unde postează regulat imagini și maxime.

Ce vârstă are mama Antoniei
Denise Iacobescu urmează să împlinească 54 de ani peste câteva luni. Având data nașterii pe 16 iulie 1967, mama celebrei cântărețe este așadar în zodia Rac. Dincolo de faptul că este o femeie frumoasă, Denise Iacobescu este foarte mândră de vârsta ei. Însă ea știe cum să aibă grijă de felul în care arată. Cu toate că are trei nepoți la vârsta ei, ea spune că va rămâne mereu tânără indiferent câți ani ar avea. De altfel, 4everyoung pare să fie și motto-ul ei…

„Prefer sa fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea… 53 de ani… decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani.”

Ce-i drept, din imaginile postate pe Instagram, reiese foarte clar că artista a avut de unde moșteni anumite trăsături fizice.

Denise Iacobescu, o bunică tânără și sexy
De curând, Denise Iacobescu a postat o poza pe contul personal de Instagram, în care arata pur și simplu impecabil. Machiată discret, cu bijuterii elegante și o ținută în nuanțe de negru, Denise Iacobescu și-a uimit cu această apariție fanii, care nu au ezitat să o complimenteze. Cei mai mulți dintre aceștia i-au transmis că este o femeie absolut superbă, ca foarte frumoasă, dar și că zâmbetul ei este inconfundabil.

„Fie ca Dumnezeu sa alunge orice lucru care ar putea sa iti umbreasca acest zambet superb de pe chipul tau. Esti superba. Te imbratisez draga mea draga”, „Sunteti cea mai frumoasa!”, „Vrem skin care rutine through years, motiv pt care arati asa bine la varsta ta” sau „Cea mai frumoasa femeie (mama) (bunica)”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Totodată, într-o altă postare, mama Antoniei recunoaște cu o sinceritate debordantă că este foarte mândră de felul în care arată la anii ei.

„Yesss! Cu un pic de păr alb… cu «ceva» burtică… dar sunt fericită.
Prefer să fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea, decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani.
Fi fericit cu tine însuți… dar nu te delăsa!
4everyoung in my heart”, a scris Denise Iacobescu pe Instagram.

Spune ce crezi