Maria Ghiorghiu, previziune uluitoare la prima oră a zilei: „M-a trezit o lumină albă…”

0

Ce a văzut Maria Ghiorghiu la prima oră a zilei. Ce mesaj i s-a arătat femeii care a prevăzut incendiul din Colectiv și mai multe tragedii.

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, cea care a prevăzut incendiul din Colectiv și o mulțime de alte tragedii care au avut loc în România și în lume, a scris din noi pe blogul său despre un alt eveniment care ar putea avea loc în viitorul apropiat.

Potrivit Mariei Ghiorghiu, i s-a arătat în zorii zilei o lumină albă și foarte strălucitoare, care părea să vină cu vești extrem de bune.

Maria Ghiorghiu, previziune despre România
„Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata Cerul de ziua, un Cer innorat din care iesea puţin câte puţin un Soare stralucitor.

De la acest Soare din nor, vad cum este prins ca intr-o undita un Steag galben, un dreptunghi galben de care era prins prin acelasi fir ca de undita, un alt steag sau un alt dreptunghi rosu.

Culorile galben si rosu nu erau suprapuse, ci erau puse cap la cap, prinse cu acel fir de aţă. Dar intre ele, se vedea firul de care erau prinse, asa precum margelele pe sirag, doar ca aveau distanta de cativa centimetri intre ele.

Toate acestea dragilor, porneau de la Soarele care era in nori si se asezasera imediat sub Soare, la orizontal.

Jos pe pământ, vad multime de oameni care privesc cu uimire la ceea ce se intampla sus pe Cer, imediat sub Soare.
Dragii mei, ce inseamna toate acestea, eu nu stiu a spune. Dar cu siguranta in timp vom afla si sa nadajduim ca va fi ceva de bine, ca ne va bucura inima si sufletul.

Fiti buni fratilor, aveti Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu toti Sfintii Săi, dar si iubire faţă de Aproapele.

Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Spune ce crezi