Marile firme din SUA l-au adus pe Joe Biden la capătul răbdărilor: „Răbdarea noastră s-a terminat, iar refuzul dumneavoastră ne-a costat pe toţi”

0

Joe Biden obligă marile firme din SUA, cu peste 100 de angajați, să-i vaccineze sau să-i testeze săptămânal.

Joe Biden se află la capătul răbdărilor! Acesta va obliga marile firme din SUA, cu peste 100 angajați, să-i vaccineze sau să-i testeze săptămânal.

Joe Biden obligă firmele din SUA să-și testese săptămânal sau să-și vaccineze angajații
„Am fost răbdători, dar răbdarea noastră s-a terminat, iar refuzul dumneavoastră (de a vă vaccina – n.r.) ne-a costat pe toți”, a transmis Joe Biden, aflat la capătul răbdărilor, celor care încă nu vor să se vaccineze. Președintele declară că americanii vaccinați sunt tot mai frustrați și nedreptățiți din cauza acelor persoane care nu vor să facă vaccinul și care contribuie la răspândirea virusului.

Planul lui Joe Biden este să solicite tuturor firmelor cu peste 100

de angajați să vaccineze sau să testeze o dată pe săptămână toți angajații. Firmele vor risca amenzi de până la 14.000 de dolari pentru fiecare angajat care refuză vaccinul sau testarea săptămânală. Totodată, sunt obligate să ofere zile libere plătite angajaților care vor să se vaccineze.

Joe Biden a semnat, de asemenea, un ordin executiv prin care toți angajații vor fi obligatoriu vaccinați împotriva Covid-19, fără să mai existe alternativa de a fi testați periodice.

Același lucru se va aplica și pentru angajații din companii care fac afaceri sub contract cu guvernul federal. Angajații federali vor avea timp 75 de zile pentru a se vaccina sau riscă să fie dați afară.

În plus, aproximativ 300.000 de profesori care aparțin programelor federale „Head Start” vor fi obligatoriu vaccinați, iar guvernatorilor li s-a solicitat să ceară vaccinarea profesorilor și a personalului școlar.

Joe Biden a mai subliniat faptul că cele 17 milioane de cadre medicale trebuie să fie complet vaccinate. Este vorba despre spitale, centre de îngrijire și centre de dializă din întreaga țară.

Spune ce crezi