Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară! Ce nume au ales pentru fetiță

0

Meghan Markle a născut pentru a doua oară și împreună cu prințul Harry a ales cel mai deosebit nume pentru fiica lor.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară și sunt în culmea fericirii. Cei doi au ales un nume special pentru fiica lor, cu multe semnificații deosebite.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară
Meghan Markle și prințul Harry au împreună un băiețel pe nume Archie Harrison, în vârstă de doi ani, iar acum c ei doi au anunțat nașterea fiicei.

Cuplul a anunțat nașterea micuței Lilibet-Diana Mountbatten Windsor în data de 04.06.2021, într-un spital din Santa Barbara, California. Atât mama cât și copilul sunt într-o stare foarte bună și așteaptă să se reunească cu întreaga familie.

Conform părinților, semnificația numelui pe care l-au ales pentru cea mică are o puternică legătură emoțională. Se pare că Lilibet era numele de alint dat de către regretatul Prinț Philip către soția lui, Regina Elisabeta a II-a.

Cât despre cel de-al doilea prenume, toată lumea știe că Prințesa Diana a fost mama Prințului Harry și acesta a vrut să-i onoreze aminterea într-un fel cu totul special.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au început relația în 2016, iar în noiembrie 2017 cei doi s-au logodit. Nunta a avut loc 6 luni mai târziu, iar după un an, cei doi anunțau nașterea primului copil, Archie.

În toamna anului 2020, Meghan Markle anunța pierderea unei sarcini și recunoaștea că această durere este mai insuportabilă decât oricare alta.
„Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, spunea Meghan Markle.

„Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână.
Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini”, a continuat Meghan Markle.