Mihai Trăistariu își deschide televiziune în Constanța. Cum a reușit artistul

0

Mihai Trăistariu își deschide televiziune în Constanța desi susține că trece printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar. Deși în presa a spus mereu că pandemia de coronavirus l-a afectat enorm, artistul pare extrem de hotărât să intre pe piața media.

În urma unor discuții avute cu managerul său, cântărețul este hotărât să meargă până în pânzele albe cu această idee.

Mihai Trăistariu își deschide televiziune
Artistul vrea ca în cadrul emisiunilor ,ce vor intra în grila de programe a noii televiziuni, să promoveze tinerele talente, iar în cadrul unui interviu pentru click.ro, acesta a dezvăluit în ce stadiu se află cu planurile sale.

“Am tot mers în ultimii ani la festivaluri și cu managera mea am ajuns la concluzia să facem noi o televiziune artistică, prin care să promovăm acești copii talentați pe care îi descoperim. Ne-am dus la CNA, am depus documentația și așteptăm să se facă ședința.

Undeva prin toamnă, dacă ne ajută Dumnezeu, cu niște investiții costisitoare, încercăm să facem o televiziune nouă. O să o numesc MNTI TV – am furat ideea de la Eminem. Sper să avem noroc. Am luat și site-urile, merg pe brandul ăsta, vreau să-l dezvolt. Vreau să fac concursuri de talente, știri, de toate”, a detaliat cântărețul. În urmă cu mai mulți ani, Mihai Trăistariu a avut probleme de sănătate, iar medicii i-au pus de mai multe ori un diagnostic greșit. Într-un final, doctor din Italia l-au ajutat să treacă peste această afecțiune.

Probleme financiare pentru Mihai Trăistariu
Pandemia de coronavirus l-a afectat enorm pe Mihai Trăistariu , la fel cum s-a întâmplat cu majoritatea artiștilor, actorilor, personalităților media, oameni cu întreprinderi, firme, plus sectoarele economic, turistic, medical etc.Cântărețul a mărturisit că nu este singurul care are probleme financiare din familia sa. Și frații săi se confruntă cu anumite greutăți. Unul dintre frații cântărețului este pictor, mărturisind că este sunat atunci când are nevoie de ajutor.

Mihai are doi frați și o soră: Geanina, Constantin și Vasile. Cel din urmă este pictor, iar cântărețul l-a încurajat pe fratele lui să apeleze la el atunci când are nevoie.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar”, spunea el.

Cântărețul de muzica ușoară Mihai Trăistariu își deschide televiziune în Constanța și dă dovadă că a trecut peste perioada financiara mai puțin fastă.