Monica Pop: „Nu trebuia ținut nimeni în casă. Este o rușine”

0

Strategia autorităților de a pune capăt pandemiei de coronavirus în România a fost complet greșită, consideră medicul Monica Pop, care susține că nimeni nu trebuia ținut cu forța în casă.

„Este dezideratul suprem să se stingă așa, știți foarte bine, eu de la început am spus că strategia a fost greșită, după părerea mea.

Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă și încă o dată spun, inadmisibil și suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani, atunci, în perioada respectivă, când avea dreptul să iasă din casă două ore.

Este o rușine pentru cum s-au comportat decidenții, din multe puncte de vedere, și continuă”, a declarat dr. Monica Pop, la Antena 3.

Întrebată dacă crede că va mai veni valul patru al pandemiei de COVID-19, Monica Pop a spus că speră că nu. „Dacă mai vine valul patru, înseamnă că tot ce am făcut până acum este zero”, a adăugat ea.

Monica Pop: Persoanele vaccinate pot transmite boala
Monica Pop a explicat, în mai multe rânduri, că persoanele vaccinate pot transmite boala, ele fiind doar ferite de formele mai agresive ale COVID-19.

„Este o foarte mare greșeală medicală și vă spun și de ce. În primul rând, știe toată lumea lucrul acesta. Vaccinați nu înseamnă că nu pot infecta. Vaccinații pot fi infectați oricând și din ce știu eu peste 35 de mii de vaccinați s-au infectat. Vaccinarea nu are nimic cu răspândirea virusului. Deci încă o dată vă spun că un vaccinat se poate îmbolnăvi și poate răspândi boala”, a explicat dr. Monica Pop.

„Sunt foarte mulți vaccinați care s-au îmbolnăvit și atunci eu consider că certificatul de vaccinare este totalmente inutil pentru a participa la spectacole atâta timp cât orice fel de vaccinat poate fi bolnav. El prezintă la intrare certificatul de vaccin, dar el e bolnav și răspândește virusul tuturor din sală. Deci după părerea mea certificatul de vaccinare nu are ce căuta”, a adăugat ea, potrivit Dcnews.ro.