Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite, sezonul 9

0

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 a fost ales miercuri, 16 iunie 2021, iar concurentul pleacă acasă cu un premiu în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro. Narcisa a fost marea favorită a sezonului 9 Chefi la cuțite. De o vreme s-a tot vehiculat că ea ar fi cea care primește faimosul titlu al emisiunii culinare.

Premiul cel mare a fost câștigat de Narcisa, care s-a măritat de la 14 ani. Premieră în istoria show-ului Chefi la cuțite. Este pentru prima dată când câștigătorul ales este o femeie.

Câștigătorul Chefi la Cuțite din acest sezon
După 9 sezoane grele, al nouălea fiind cel mai greu, fiind dublu la număr de battle-uri s-a încheiat. Câștigătorul a fost ales după perfomanțele apreciate de cel mai strict juriu culinar din România.

Majoritatea concurenților din echipe au căzut de acord la faptul că Elena și Cătălin ar fi fost cei care ar fi putut primi nota zero, rar întâlnită.

Reamintim faptul că sezonul 9 este al doilea din istoria emisiunii în care finala a fost reprezentată de un concurent din toate cele trei echipe.

O altă perfomanță notabilă este că Elena Matei este unul din puținii concurenți atât de tineri prezenți în finala show-ului și cu o șansă egală la titlul de câștigător al sezonului 9.

„Prima probă a fost condusă de unul dintre concurenți, a doua probă a schimbat clasamentul, iar a treia probă a decis câștigătorul. Unii jurați au dat note de 5 și alții zero”, a spus Irina Fodor.

Chef Scărlătescu a avut un discurs emoționant, făcând referire la evitarea în viitor a discriminărilor unor concurenți care sunt de altă entie.

Fiecare concurent a avut 7 ajutoare în finala Chefi la cuțite. Elena l-a ales pe Florin din echipa lui Florin Dumitrescu, iar Cătălin l-a ales pe Ștefan. Narcisa l-a ales pe Alexandru, din echipa din care au făcut amândoi parte.

Primul care a ajuns în marea finală a fost Cătălin Amarandei, din echipa lui Florin Dumitrescu, el fiind urmat de Elena Matei din echipa lui chef Sorin Bontea. A treia finalistă a fost Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Spune ce crezi