Nelson Mondialu este în culmea fericirii: „O să avem gemene în familie!!!” Ce le-a spus acesta fanilor

0

Nelson Mondialu a făcut un anunț neașteptat într-un videoclip pe YouTube care i-a lăsat cu gura căscată pe fani.

Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei s-a mutat din apartamentul în care stătea după ce le-a mărturisit fanilor că se fac foarte multe renovări, dar acest lucru nu l-a împiedicat să continue cu videoclipurile pe care le postează pentru amuzamentul abonaților lui. Mai mult, el îi ține la curent cu stadiul în care se află renovările și spune că îi va anunța în momentul în care va fi gata și casa.
În ultimul videoclip postat pe canalul său de YouTube, acesta a dat o informație care le-a atras atenția internauților.

„O să avem două gemene în familie!!! Trebuie să mai construim o cameră la Ciurila”, este titlul videoclipului.

Mulți fani au crezut că soția lui, Liana, este însărcinată sau chiar iubita fiului său. Reacția lor a venit după ce în urmă cu câteva luni, Livian Pop și-a oficializat noua relație pe rețelele de socializare.
„O să ai gemene?”, „Haide cu gemenele!”, „Sănătate Nelson si pentru familia ta…

o să aveți o casă frumoasă. Toate cele bune”, „Ce gemene?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Nelson Mondialu nu a spus mai multe despre acest lucru, însă a ținut să-i informeze pe internauți că cele două sunt „o mândrețe”, iar primul nivel al casei ar putea fi gata până la Crăciun. Nimeni nu știe dacă această informație este o simplă glumă de-a lui sau chiar urmează ca familia acestuia să se mărească.
„Pentru gemene? O să vedeti. Sunt mândrețe gemenele. Nu e gata până de Crăciun (n. red. casa). Dacă aș avea vreo 20.000 de euro aș face până de Crăciun primul nivel. Sunt bine, sănătos”, a spus tatăl lui Livian Pop.
Nelson Mondialu vrea să se mute în Statele Unite?
Tatăl lui Livian Pop și-a anunțat fanii în urmă cu câteva luni că intenționează să se mute în America, însă se pare că a renunțat la această idee și acum își renovează casa pe care o are aici, în România.

„Luna viitoare mă duc la București să îmi iau viza. Mă duc în America, vreau să mă duc în Bronx, în cartier. Chiar acolo, în țigănie, în șerpărie. De aia am și început să învăț engleza, să cânt în engleză, că s-ar putea să…

Ești băiat, mergi în Bronx, pe unde a umblat mafia și alte chestii”, a povestit Nelson într-un live pe Youtube.

Spune ce crezi