Oana Lis, despre drama trăită în trecut. Părinții au traumatizat-o când era doar un copil: „Cei mai groaznici ani din viața mea”

0

Oana Lis este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Soția celebrului edil al Capitalei, Viorel Lis, a demonstrat mereu că este o femeie puternică, o luptătoare, dar se pare că a avut momente grele în viață, care au marcat-o pe deplin. A suferit mult, mai ales din cauza părinților ei.

Oana Lis, despre drama copilăriei
Oana Lis este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra vedetă este mereu cu zâmbetul pe buze și afișează o atitudine pozitivă și optimistă mereu. Se pare, însă, că viața nu a fost niciodată ușoară pentru ea, iar trecutul ei este unul foarte trist.

Oana Lis a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care a avut-o cu părinții săi în copilărie. Soția fostului edil al Capitalei mărturisește că, cei doi ani petrecuți cu părinții ei, au marcat-o complet. A avut parte de un tată care o abuza, care i-a lăsat urme negre în memorie și de o mamă iresponsabilă, căreia nu îi păsa deloc de ea.

„Eu am trăit doar doi ani de zile cu părinții mei. Au fost cei mai groaznici ani din viața mea și mă bucur sincer că au fost doar doi. Am prins însă câțiva ani de copilărie frumoasă la străbunica mea, la țară. Și apoi, în adolescență, când stăteam la bunica. Dar multe amintiri frumoase nu am, din cauza traumelor din copilărie’, a început ea interviul pentru FANATIK.

Pentru că a suferit mult în copilărie, nu s-a putut bucura apoi de alte etape ale vieții. Chiar dacă bunica ei a crescut-o cu greu, dar frumos, tânăra Oana nu a putut avea liniște, pentru că mereu îi veneau în minte traumele suferite.

Oana Lis și-a iertat tatăl
Oana Lis și-a iertat părintele pentru toate umilințele și tratamentele violente la care a supus-o în copilărie! Când acesta a decedat, a decis să lase deoparte gândurile rele și a mărturisit că nu are sentimente negative față de acesta, dar nici nu îl vede ca pe un adevărat părinte.

Oana Lis este acum un psiholog de succes, care a reușit să se vindece de toate traumele suferite, mai ales de când s-a specializat în domeniu. Este o femeie luptătoare, care nu a renunțat nicio clipă la soțul ei pe care mereu l-a considerat adevărata familie.

Viorel Lis depinde pe deplin de soția lui, pentru că problemele de sănătate sunt tot mai mari. Tot ce își doresc acum este să poată adopta un copil, care să le facă viața mai ușoară. După moartea sa, Viorel speră că Oana va fi fericită alături de alt bărbat.