Panică în Bușteni! Urs filmat în timp ce se plimba liniștit pe stradă

0

Un urs a fost filmat chiar prin centrul stațiunii Bușteni, la doar câțiva metri de o femeie, care aștepta în stația de autobuz.

Un șofer și-a scos telefonul și l-a filmat pe ursul aflat la plimbare pe străzile din centrul Bușteniului. Bărbatul încerca să îi atragă atenția femeii că era în pericol, la doar câțiva metri de ea alerga un urs. Norocul acesteia a fost că animalul a traversat pe partea cealaltă.

Imaginile au fost suprinse când abia se înserase, iar turiștii se aflau la plimbare și oricând ar fi putut să dea nas în nas cu ursul.

Un alt urs se plimba liniștit prin curtea unui localnic din Maramureș
Incident mai puțin obișnuit în localitatea maramureșeană Bușag. Un urs a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui localnic plimbându-se liniștit prin curtea sa, printre mașini. Localnicii sunt cu atât mai speriați cu cât în zona respectivă nu a fost văzut niciodată un urs. Zona împădurită este la kilometri buni de sat și nimeni nu știe cum a ajuns animalul printre casele oamenilor.

Incident mai puțin obișnuit în localitatea maramureșeană Bușag. Un urs a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui localnic plimbându-se liniștit prin curtea sa.

Localnicii sunt cu atât mai speriați cu cât în zona respectivă nu a fost văzut niciodată un urs. Zona împădurită este la kilometri buni de sat și nimeni nu știe cum a ajuns animalul printre casele oamenilor.

Vițel din Suceava, mâncat de un urs
Un urs din comuna Pojorâta, judeţul Suceava, a băgat spaima în oameni, după ce a fost filmat cum mânca dintr-un viţel.

Imaginile au fost surprinse săptămâna trecută, pe un câmp din Suceava.

Acesta nu este primul viţel care ajunge în colţii ursului. Animalul sălbatic a mai mâncat până acum alţi cinci viţei, înainte de Paşte.