Paștele, cea mai tristă sărbătoare pentru Fuego. De ce nu se poate bucura artistul de Înviere: „L-am pierdut…”

0

Paștele este una dintre cele mai mari și importante sărbători ale anului. Este un motiv de bucurie pentru toți oamenii, o sărbătoare care ne aduce cu sufletul mai aproape de Dumnezeu. Pentru unii, însă, acest eveniment nu este unul tocmai fericit, așa cum este și în cazul lui Fuego. Pe artist îl leagă de această sărbătoare numai amintiri dureroase.

Fuego și-a pierdut tatăl de Paște
Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. Are mereu o energie pozitivă pe scenă și face senzație cu fiecare apariție, dar se pare că în sufletul lui ascunde o mare durere, despre care nu vorbește prea des.

Se apropie Paștele, dar pentru Fuego nu are un sens atât de profund dintr-un motiv extrem de trist. În anul 2010, marele artist și-a pierdut tatăl, care a murit în mod fulgerător, în urma unui infarct. De atunci, Învierea nu mai este un motiv de fericire pentru Fuego, pentru că are amintiri neplăcute cu această sărbătoare și se gândește mereu la ce s-a întâmplat.

„Și-mi sunt dragi amintirile cu tata. De 12 ani nu mai e cu noi. L-am pierdut chiar în perioada de dinaintea Paștelui, în 2010!” a declarat Fuego.

Ce planuri are Fuego de Paște
Fuego mărturisește că în această perioadă a refuzat orice propunere de eveniment artistic, pentru că vrea să stea alături de familie și să se relaxeze. Nu vrea să muncească de Înviere, pentru că oricum va avea un program extrem de încărcat în luna mai și vrea să fie bine pregătit pentru tot ceea ce va urma.

„Sărbătorile vor fi în liniște, acasă, cu oameni dragi, cu familia mea, cu bucuria de a împărți clipe de neuitat, de care ne-a fost dor. Am refuzat orice tip de eveniment sau propunere. Am zis că merită să am sărbători doar pentru mine, mai ales că luna mai va fi una plină de concerte, la care se adaugă și show-ul pop-simfonic de la Sala Palatului, de pe 15 mai, de la ora 20.00, unde vă aștept cu drag. Pandemia mi-a dat o lecție pe care o voi ține minte mereu. Voi încerca să nu mă abat de la ea, aceea că trebuie să prețuiesc mai mult momentele de familie, momentele cu oamenii pe care-i iubesc și pentru care eu reprezint universul complet. ” a mărturisit artistul pentru click.

Fuego vrea să prețuiască mai mult timpul petrecut alături de familie, având în vedere că este un artist foarte căutat și stă mai mereu plecat. Suferă mult în pragul sărbătorilor când își amintește de cele întâmplate, dar încearcă să fie tare.