Pepe, în vacanță cu fiicele sale și noua iubită. Ce destinație au ales și cum au fost surprinși

0

Pepe iubește din nou! Artistul a plecat împreună cu noua iubită în vacanță. N-au lipsit nici fetițele cântărețului.

 

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe zâmbește din nou. Artistul s-a îndrăgostit de Yasmine Ody, o brunetă sexy. Cei doi au plecat într-o escapadă la Paris, însă nu singuri, ci însoțiți de fetele lui Pepe.

Cum se înțelege Yasmine Ody cu fetițele iubitului său?

După ce și-a confirmat relația cu Yasmine Ody în decursul lunii trecute, iată că cei doi au plecat în prima vacanță de familie, alături de cele două fetițe ale artistului.

Pepe a ales să le facă o surpriză fetițelor sale și să le ducă la Disneyland, la Paris, pentru a se bucura din plin de timpul petrecut cu acestea. Însă, acesta a decis ca fetițele lui să petreacă mai mult timp cu noua lui iubită, Yasmine Ody. Astfel, Pepe a luato în canță și pe brunetă.

 

Pepe a postat mai multe fotografii pe pagina de Instagram, din care se poate observa că Yasmine Ody are

o relație foarte bună cu Rosa și Maria, pentru că nu s-a dezlipit de ele nicio clipă. Mai mult, iubita artistului le-a făcut pe plac micuțelor și s-a jucat cu ele, semn că îi plac foarte mult copiii și că le îndrăgește pe cele două, potrivit Wowbiz.

Ce a declarat Pepe despre relația cu Yasmine?

Pepe și Yasmine sunt de puțin timp împreună, dar lucrurile evoluează foarte repede și frumos între ei.

După ce au confirmat că formează un cuplu, cei doi au avut tot mai multe apariții împreună. Însă, Artistul nu vrea să se grăbească foarte mult în ceea ce privește relația cu Yasmine, ci vrea să lase lucrurile să vină de la sine, natural.

 

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început.

Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat solistul pentru click.ro.