Predicțiile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2021!

0

Baba Vanga a lăsat premoniții scrise care se întind până în anul 5079. Ce spune celebra clarvăzătoare despre anul 2021.

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vangelia Gushterova, a lăsat multe premoniții de-a lungul timpului. Unele dintre ele vorbesc și despre anul 2021.

Baba Vanga, despre anul 2021
Cei care se uită în spate la 2020 suspină cu tristețe și amar, însă nu și-au pierdut speranța pentru anul care vine, 2021.
Toată lumea își dorește să revină la normal și viețile să fie așa cum erau înainte de pandemia de coronavirus.

Baba Vanga, cea numită „Nostradamus din Balcani”, vine cu preziceri scrise de mult timp, despre anul 2021.

Înainte să moară, celebra prezicătoare a spus că în 2021 se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer: ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer.

Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

Cât despre Donald Trump, aceasta spunea că va suferi foarte mult și va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”.

De asemenea, Baba Vanga a prezis și viitorul Europei, despre care spunea că nu va fi prea sumbru. Economia va scădea, iar cineva va încerca să-l omoare pe Vladimir Putin.

”Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor.
Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea clarvăzătoarea Baba Vanga.

Una dintre cele mai ciudate predicții ale clarvăzătoarei este aceasta: „Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, cel mai probabil făcând referire la China, Rusia și India.

Conform celor spuse de Baba Vanga, în următorii 200 de ani vom fi contactați de extratereștrii.