Prima imagine cu fetița Andreei de la Mireasă pentru Fiul Meu. Fosta concurentă a ajuns acasă

0

În urmă cu doar câteva zile Andreea de la Mireasă pentru fiul meu a născut și a adus pe lume primul ei copil. Fosta concurentă a publicat recent și o fotografie cu micuța sa, după ce au ajuns acasă.

Andreea de la MPFM, prima imagine cu fetița
Andreea Luiza, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, a postat în urmă cu puțin timp și prima fotografie cu fetița sa, asta după ce în urmă cu doar câteva zile a născut. Tânăra a ajuns recent acasă, acolo unde partenerul său de viață i-a pregătit și o surpriză.

Fosta concurentă de la show-ul de la Antena 1 a publicat și prima imagine alături de micuța sa care poartă numele Selena.

Reacțiile la fotografie nu au încetat să apară, iar micuța nou-născută a primit o mulțime de meseje din partea susținătorilor fostei concurente de la Mireasă pentru fiul meu.

”Bun venit acasă, fetița noastră. Mulțumim tati”, a scris Andreea Luiza, după ce a fost surprinsă de iubitul ei.

Andreea Luiza, o mămică fericită și împlinită
Andreea Luiza se simte cu adevărat o mămică fericită și împlinită, iar de când a adus pe lume fetița sa postează o mulțime de imagini, fiind tare mândră de venirea pe lume a micuței.

În aceeași situație se află și partenerul său de viață, Adrian, cel cu care fosta concuretă de la Mireasă pentru fiul meu a decis să-și formeze un viitor, după despărțirea de Radu, un alt concurent al show-ului matrimonial.