Raed Arafat face noi declarații. Vom avea nevoie de certificat verde la înmormântări?

0

Șeful DSU a făcut noi declarații. Arafat este confuz în privința unei întrebări despre restricții și anume dacă vom avea nevoie de certificat verde pentru a participa la înmormântări.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a făcut noi precizări în privința restricțiilor. Arafat a fost intervievat în legătură cu impunerea certificatului verde la înmormântări. Reporterii l-au întrebat și dacă România va intra într-un posibil lockdown, însă el nu a dorit să speculeze informații.

Raed Arafat a fost confunz cu privire la o întrebare ce privește restricțiile. Oficialul a fost intervievat, iar întrebarea care a condus la confuzia lui Arafat a fost legată de impunerea certificatului verde la înmormântări.

Ce a transmis Raed Arafat
„Înmormântările se fac în aer liber, în cimitir, deci, acolo nu cred că…”, a răspuns acesta.

După răspunsul primit, jurnalistul i-a reamintit lui Raed Arafat că în timpul acelui eveniment se merge și la biserică. Arafat a mărturist că lucruile stau diferit în ceea ce privește biserica.

„La biserică, aveți regulile ei. Se intră cu mască, cu 2 metri distanță.

Așa e prevăzută în Hotărârea de Guvern.”, a adăugat Raed Arafat.

Medicul a fost întrebat dacă există șanse ca de Crăciun să intrăm într-un lockdown, dar nu a vrut să speculeze nimic în ceea ce privește această hotărâre.

„La acest moment, v-am zis, nu speculăm nimic. Așteptăm să vedem evoluția. Vă mulțumesc mult.”, a încheiat Raed Arafat.

Odată cu impunerea certificatului verde, românii speră că pandemia se va termina, iar viața va fi din nou normală.