Raluca Pastramă iubește din nou, iar CANCAN.RO a aflat pe cine!

0

CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații-bombă despre Raluca Pastramă! Fosta soție a lui Pepe și-a refăcut viața, iar relația se pare că este una extrem de serioasă. Am aflat identitatea bărbatului care a făcut-o pe Raluca să treacă peste divorțul de Pepe!

S-au scurs șase luni din momentul în care Pepe și Raluca Pastramă ieșeau din biroul notarului, unde fiecare își recăpăta libertatea. Divorțul dintre cei doi a fost unul răsunător, în ciuda dorinței lor de a trata totul cu maximă discreție.

Motivele divorțului nu au fost clare, Pepe a aruncat anumite acuze de infidelitate asupra Ralucăi, dar după un timp și-a turnat cenușă în cap și a recunoscut că a mințit, menționând că mama copiilor săi nu a călcat strâmb niciodată. Ba mai mult, solistul a recunoscut că Raluca a fost cea care a intentat divorțul.

Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorțul de Pepe
La scurt timp după divorț, latino loverul a dat iama prin ”domnișoarele de oraș” care colindă Bucureștiul și nu s-a sfiit să arate că pentru el viața de burlac e mai interesantă decât cea de om însurat. S-a afișat în repetate rânduri la brațul „domnișoarelor de oraș”, iar ulterior și-a asumat relația cu Yasmine, o tânără make-up artist în vârstă de 26 de ani. Raluca, în schimb, a preferat să ducă o viață discretă, dar, aparent, nu lipsită de iubire.

Provenită dintr-o familie cu principii, Raluca a preferat să se ocupe de creșterea copiilor și nimic altceva. A evitat ieșirile publice și întâlnirile de orice fel. Totuși, printre orele de tenis ale fetițelor și orele petrecute la grădinița pe care o conduce, Raluca s-a îndrăgostit de un tânăr alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste în acest moment.

CANCAN.RO a aflat cine este iubitul Ralucăi!
Potrivit surselor CANCAN.RO, relația dintre Raluca Pastramă și tânărul Ibrahim, pentru că așa îl cheamă, este una foarte serioasă.

Raluca Pastramă în brațele actualului iubit
Alesul inimii Ralucăi ese numește Ibrahim și este de origine arabă. Acesta are 27 de ani și provine dintr-o arabă înstărită care întreprinde mai multe afaceri în România. Fotografiile pe care le-am primit pe adresa pont@cancan.ro, sunt dovada clară că relația lor nu este la început.

Iubitul Ralucăi parte foarte îndrăgostit de fosta soție a lui Pepe și își declară iubirea pe rețelele de socializare, fix ca un licean îndrăgostit, în ciuda faptului că se apropie de 30 de ani. Semn că Ibrahim este sigur de sentimentele pe care le are față de Raluca.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!” , este mesajul scris de actualul iubit al Ralucăi Pastramă, cu ocazia zilei sale de naștere într-o postare de pe rețelele de socializare în care a ales totuși să îi mascheze chipul Ralucăi cu o inimă mare și roșie.

Cum a reacționat Raluca după ce Pepe și-a asumat relația cu Yasmine
„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere.

Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”, a declarat Raluca Pastramă, pentru Playtech.ro.

(NU RATA: RALUCA PASTRAMĂ, CU SÂNUL DREPT PE AFARĂ LA BOTEZUL NEPOTULUI EI. CUM A REACȚIONAT PEPE LA ȚINUTA SPECTACULOASĂ A FOSTEI SALE SOȚII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Spune ce crezi