Raluka iubește din nou! Poza de la piscină care a dat-o de gol

0

Odată cu venirea verii multe cupluri s-au afișat în locuri răcoroase. La fel și Raluka cu noul său iubit. Concurenta de la emisiunea „Te cunosc de undeva’ a mers într-o zi caniculară la o piscină din București și a împărtășit cu fanii săi o imagine cum rar vezi.

Raluka este una dintre cele mai bune voci din România, iar fanii săi s-au bucurat să o vadă în nenumărate emisiuni de divertisment.

Pe plan profesional se poate declara o femeie împlinită și a câștigat și mai mulți admiratori după ce a participat la buna sa prietenă Ana Baniciu în competiția Asia Express de la Antena 1. De asemenea, în prezent cele două au format un duo excepțional la emisiunea „Te cunosc de undeva’, de la Antena 1.

De-a lungul timpului, ea a preferat să-și țină departe viața privată, însă acum a „scăpat’ o fotografie pe rețelele de socializare care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi.

Ei, bine, deși o vedem rar pe Raluka în compania unui bărbat, se pare că acesta o face fericită și dornică să împărtășească acest lucru cu fanii săi. A fost o perioadă când sa zvonit că între frumoase cântăreață și Pepe ar fi mai mult decât o simplă prietenie, însă aceștia au negat.

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine, iar Raluka încă nu arată publicului cine este cel care ia pus inima pe jar, însă acesta este alături cum nu se poate mai romantic.

„Iubitul’ , a scris Raluka la Instastory pe poza în care le arăta internauți cum se relaxează la piscina din Capitală.