Ramona Bădescu, mămică pentru a doua oară? Ce își dorește actrița pentru primul copil: „Mai vine o surioară”

0

Ramona Bădescu are dorințe mari de viitor, atât pe plan profesional cât și personal. Actrița îi va oferi copilului ei o surioară?

La aproape doi ani de când a născut un băiețel, Ramona Bădescu se pregătește pentru a deveni mamă a doua oară. În vârstă de 52 de ani, actrița mărturisește că își dorește din tot sufletul o fetiță și este fericită că a găsit în sfârșit bărbatul potrivit, cel care îi va fi alături pe viitor.
Frumoasa vedetă a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, despre faptul că niciodată nu este prea târziu pentru a-și întemeia o familie sau chiar pentru a o mări, așadar nu exclude deloc ideea de a mai aduce pe lume un copil, de preferat o fetiță.

Ramona Bădescu, pregătită să devină mamă pentru a doua oară!
În urmă cu doi ani aflam cu uimire că fosta prezentatoare a născut în mare secret, într-o clinică privată din Roma, iar din acel moment viața frumoasei actrițe s-a schimbat radical.

Din 2019, Ramona este mamă de băiat, iar acum vrea să își mărească familia și să-i ofere acestuia o surioară. Vedeta spune că așteaptă cu nerăbdare să se întâlneasc cu soțul ei, care se află acum în Italia.

„Și despărțirile au farmecul lor. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea. Când te întorci, poate mai vine o surioară”, a menționat aceasta.

Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste și spune că relația cu soțul ei este perfectă, chiar dacă sunt împreună de 4 ani. Sentimentele de iubire o fac să creadă că se cunosc de o viață, iar de aici pornește și dorința de a mai aduce pe lume un copil.

„De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață”, a mai spus ea.
Ideea de a rămâne din nou gravidă nu este o noutate, asta pentru că în urmă cu un an actrița mărturisea că visul ei este să aibă o fetiță și ia foarte în serios acest plan de viitor.

„Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!”, spunea acum ceva timp.

Spune ce crezi