REACTIA lui Jador cand a vazut cine este vinovat pentru accidentul de masina in care a fost implicat. Mai rar asemenea GEST din partea unei vedete

0

Jador a fost implicat intr-un accident rutier in urma cu cateva ore, iar cantaretul a filmat totul de la fata locului.

Jador a fost implicat intr-un accident rutier intr-o localitate. Celebrul cantaret se afla la volanul bolidului sau de lux, cel pe care il achizitionase in urma cu putin timp si dupa care tanjea de foarte mult timp.

Masina de lux a fost intr-adevar grav avariata, insa cantaretul este recunoscator ca nu a patit nimic si ca toata lumea este in regula. Jador a marturisit printre lacrimi ca se putea intampla si mai grav daca avea viteza. Norocul a fost ca se deplasa cu viteza mica, iar impactul cu animalul, respectiv cu calul iesit pe carosabil in fata masinii, a fost mic: „Puteam sa patim ceva mai rau, sa murim. Daca aveam viteza, deci, se putea si asta. Deci, ca lectie, oameni buni, legati-va animalele si nu le mai lasati pe strada. Acum asteptam politia. Este un accident grav, masina mea de o luna de zile arata asa! Un cal a sarit in fata masinii, bine ca nu aveam viteza. Avem si copii aici. Trebuie sa schimbam bara, farul si capota. N-ai cum sa lasi calul sa mearga asa…”

Reactia lui Jador dupa ce a vazut cine este stapanul calului

J ador, gest impresionant pentru baietelul care a lasat calul liber

Cel care ar fi trebuit sa aiba

grija de cal era un baietel. Speriat de daune si de tot ce s-a intamplat, micutul a inceput sa planga, insa Jador l-a linistit imediat si i-a spus ca: „Nu vei plati niciun ban. Eu stiu situatia ta, m-am interesat. El statea si plangea. Era calul lui si el plangea ca are de dat bani. Nu ai de ce. Am auzit ca est amarat. L-am luat in brate. De ce te-ai ascuns? Nu se intampla nimic, stai linistit. Steam in spate ca de obicei. A sarit calutul in fata noastra. Nu am avut viteza ca altfel, nu mai aveam ce face cu masina. Suntem bine, nu am patit nimic. Omul a lasat calul pe strada. Nici nu m-am intalnit cu priproietarul, copilul plangea. Nu trebuia sa sperie. Mi-a rupt sufletul pentru ca se gandea ca nu are bani. Ca sa repare masina asta, trebuia sa plateasca foarte mult, poate un an d emunca in strainatate. Nu o sa depun plangere, suntem oameni. O sa trebuiasca sa scot o gramada de bani.”