S-a aflat! Cu cine a fost logodit Mihai Bendeac

0

Fără doar și poate, Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc. Puține, însă, sunt femeile care i-au ajuns cu adevărat la suflet actorului.

Cea mai mediatizată și cunoscută relație pe care a avut-o Mihai Bendeac este cea cu Roxana Vancea. De-a lungul timpului, însă, actorul a avut relații și cu alte femei celebre. Ba chiar a fost la un pas să ajungă în fața altarului cu una dintre ele.

Este vorba despre Andreea Vasile, tânăra care a ajuns cunoscută în spațiul public după ce a participat la reality show-ul ”Big Brother România”. Andreea și Mihai au trăit o poveste de dragoste și aveau planuri mari. Din păcate, însă, destinul le-a fost altul. Cei doi au pus punct relației, dar au rămas prieteni buni. Iar actorul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii pe care a iubit-o și cu care a fost logodit.

”Sunt onorat că am fost logodnicul tău. Sunt fericit că, deși ai tăi ți-ar lua mâine un Mercedes, tu stai cu Golful 4 până când o să iți iei altceva din banii tăi. Îți mulțumesc pentru prietenia pe care o arăți și-acum familiei mele, tocmai de-aia noi te considerăm ca și cum ai fi de-a noastră. Am scris postul ăsta fiindcă m-am sictirit să postez doar despre exemple de pitzi, curveturi și altele. Asta-i un post despre o femeie care și-a conștientizat existența și s-a schimbat enorm. Bravo Andreea!!! Te iubim!!”, scria Mihai Bendeac, cu ani în urmă, despre Andreea Vasile.

O celebră prezentatoare de știri a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac
În una dintre edițiile de la iUmor, fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac și-a făcut apariția pe scenă pentru un roast de senzație. La un moment dat, pe ecran rula o poză cu actorul și foștii săi colegi de liceu. Printre aceștia se afla și Lavinia Petrea, care îl ținea drăgăstos de umăr pe Mihai Bendeac.

După ce a văzut poza, cu nostalgie… Mihai Bendeac a făcut mărturisirea neașteptată! Se pare că Lavinia Petrea, știrista de la Pro Tv, a fost îndrăgostită doi ani de colegul său. Iar, acum, Mihai Bendeac regretă că nu i-a împărtășit sentimentele la vremea respectivă.

”După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac.