S-a pozat frumos, dar nu a luat în calcul un detaliu. Gabriela Cristea criticată pe Instagram

0

Gabriela Cristea a intrat din nou în colimatorul fanilor care se pare că stau cu ochii pe ea la orice pas. De data aceasta, vedetă a postat o poză din timpul emisiunii Mireasa – Urzeala Soacrelor, și unii dintre internauți au tras-o de mânecă.

Ce nu le-a plăcut la Gabriela Cristea
Ei bine, de data asta, fanii vedetei de televiziune s-au legat de părul acesteia, mai exact i-au atras atenția că are rădăcinile nevopsite și că ar fi cazul să treacă pe la coafor pentru că se văd urât. Nu tuturor li s-a părut o problemă asta, dar au fost și comentarii de acest gen:

Iată câteva dintre comentarii:

Mai vopsește-te la păr

Și tatuajul tâmpit de la sprâncene

Să te vopsești că se vede urât. Ești o persoană minunată.

Cele mai multe comentarii din partea urmăritorilor Gabrielei Cristea au fost laudative la adresa modului în care arată vedeta. Mulți i-au spus că este o mamă frumoasă și că îi stă foarte bine cu părul lung și lăsat pe spate.

Îți stă foarte bine cu părul nestrâns! Ai un păr superb!

E o plăcere să văd așa femeie frumoasă ca tine

O mămică superbă!

Ce frumoasă ești. Îți stă foarte bine așa cu părul.

Nu demult, unii dintre fanii Gabrielei Cristea au certat-o pe Instagram după ce vedetă a postat o poză în care i se vedea manichiura nefăcută. Alții s-au luat de peretele care apărea în poză, cum că nu ar fi fost tocmai de un alb imaculat.

Cert este că vedetă nu pare că este deranjată de aceste comentarii și se prezintă natural în fața urmăritorilor ei.

Pe de altă parte, cârcotașii cred că Gabriela ar trebui să fie mai atentă la modul în care apare pe rețelele de socializare, dat fiind statul ei de persoană publică.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România, cu o carieră grea în domeniu.

În paralel, ea este soție și mamă, o persoană deschisă care vorbește în spațiul public și despre zilele bune și despre mai puțin bune pe care le trăiește.