Scandal la apartamentul Denisei Răducu. Ce spun vecinii cântăreței despre familia acesteia

0

Au trecut aproape patru ani de la moartea cântăreței, iar la apartamentul Denisei Răducu este scandal. Locuința a rămas la fel ca în ziua în care aceasta a fost luată ultima dată cu ambulanța și dusă la spital. Cântăreața și-a petrecut acolo ultimii ani din viață unde familia acesteia a îngrijit-o până în ultimul moment.

Denisa a murit în anul 2017, după ce a ajuns să cântărească 23 de kilograme din cauza unei boli incurabile.

Scandal la apartamentul Denisei Răducu
După decesul artistei, familia a încuiat locuința și toate lucrurile au rămas pe locul lor, așa cum erau în vremea în care cântăreața trăia.

Nimeni n-a mai intrat aici cu excepția surorii Denisei, care mai doarme în apartament atunci când se află în București. Adelina, sora Denisei, locuiește în Spania alături de familia ei.

Din păcate a existat și un moment de tensiune între vecinii Denisei și familia cântăreței, din cauza unei bucăți negre de pânză lăsată deasupra ușii apartamentului. Vecinii au sunat la rude și le-au reproșat că nu au luat doliul de la ușă după atâta timp.

Aceștia susțin că acea bucată de material le aduce aminte zilnic că în bloc a murit cineva iar musafirii lor se sperie când văd doliul arborat acolo.

În urma unor telefoane mai insistente, tatăl Denisei a venit la București și a luat doliul de la ușă. Pânza a ajuns la casa părintească din Ștefănești, acolo unde există obiceiul ca doliul de pe casă să fie păstrat pe o perioadă mult mai îndelungată, până la zeci de ani după moartea proprietarului imobilului.

Denisa era prietenă cu omul care a ridicat blocul în care locuia
Denisa Răducu era bună prietenă cu proprietarul complexului imobiliar în care a locuit în București. Viorel supranumit ”Nașul” este cunoscut ca un binefăcător al maneliștilor și și-a oferit sprijinul financiar pentru a o ajuta pe Denisa să se facă bine.

Din păcate, nu mai era nimic de făcut, pentru că boala a avut o evoluție rapidă iar moartea cântăreței a survenit la o jumătate de an după ce artista aflase că suferă de această afecțiune.

Mama Denisei Răducu suferă necontenit
Mama Denisei Răducu își alină dorul la mormântul fiicei sale. Nu există zi să treacă fără ca Geta Dovleac să nu meargă la locul de veci al artistei. Pe lângă asta, femeia se trezește noapte de noapte la ora 03.00, ora la care fiica ei a murit, și se uita la pozele ei.

”Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a murit, și mă uit pe Internet la pozele ei. Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare.

Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper”, a spus Geta Răducu pentru playtech.ro.