Schimbări majore la Asia Express. Cele mai importante noutăți

0

Vești bune pentru cei care au urmărit Asia Express și așteaptă cu nerăbdare sezonul cu numărul 5. Show-ul aventură produs și difuzat de Antena 1 promite surprize mari de această dată. Iată ce informații au apărut despre prezentatoarea emisiunii și despre țara unde se vor desfășura filmările.

Unde se va desfășura sezonul 5 Asia Express
Au început pregătirile pentru noul sezon Asia Express, produs de Mona Segal. Deși numele emisiunii rămâne același, se pare că de data aceasta, filmările vor avea loc în America de Sud. Traseul a fost stabilit, precum și participarea unora dintre vedetele din România. Cu unii totul a fost clarificat, în timp ce cu alții negocierile sunt în desfășurare. Cert este că se anunță un nou sezon plin de surprize atât pentru echipele participante, cât și pentru telespectatori.

Potrivit Click!, după patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia, Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), a fost stabilit un traseu inedit pentru Asia Express-sezonul 5. Probele se vor desfășura în Mexic și Columbia, mai exact în capitala Bogota.

Cine prezintă Asia Express- sezonul 5
Potrivit unor informații care însă nu au fost confirmate oficial, sezonul cu numărul 5 al show-ului aventură Asia Express va fi prezentat de către Gina Pistol. Se vehiculează că aceasta va reveni la cârma emisiunii după ce în sezonul 4 i-a predat ștafeta Irinei Fodor, timp în care ea a fost în concediul de creștere a copilului.

Se pare că echipa de co-prezentatori ai emisiunii de la Antena 1 rămâne aceeași, fiind formată din Oase, fost câștigător Asia Express, și actorul Marius Damian.

Curând vom afla și care sunt echipele participante în noul sezon. Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004. Show-ul este difuzat la Antena 1 și a debutat la data de 12 februarie 2018.

Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, foști concurenți ai sezonului 1.

În sezonul cu numărul 3, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți cu Oase, câștigătorul sezonului 2 și Marius Damian. În sezonul 4, Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, avându-i co-prezentatori pe Oase și Marius Damian.