Secretele Irinei Loghin. Cum depășește aceasta perioadele dificile din viață

0

Irina Loghin (82 de ani) are o condiție fizică de invidiat, la care contribuie din plin, nu doar mișcarea, ci și rugăciunea. Interpreta de muzică populară este o femeie credincioasă și nu trece zi fără să-și spună rugăciunile.

Artista crede în putea rugăciunii și spune că credința în Dumnezeu a ajutat-o să depășească momentele dificile. În plus, deși are o vârstă înaintată, cântăreața nu renunță la mișcare.

“Lumea mă mai întreabă cum reușesc să fac față unor perioade mai dificile. Tuturor le răspund că nu fac nimic extraordinar. De fapt, lucrurile banale pe care le fac și azi, le făceam și în urmă cu 20 sau 30 de ani. Îmi place să mă plimb în aer liber și consider absolut necesar să adaug și rugăciunea la toate astea, în fiecare zi, măcar dimineața și seara”, a spus Irina Loghin, potrivit impact.ro.

Irina Loghin: “Când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, nu mai sunt eu”

În continuare, Irina Loghin le-a recomandat fanilor ei și o rugăciune, care pe ea a ajutat-o enorm de-a lungul vieții.

“Când mă rog, am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de Cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate. Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta. Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine. Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred, să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă”, a mai spus Irina Loghin.