Sfatul zilei 28 iulie 2021: Zodia care este tradata de persoana iubita

0

Berbec
E cazul să te focusezi mai mult pe carieră și pe viața profesională și să lași pe locul doi cercul de prieteni și ieșirile în oraș.

Taur
Viața sentimentală decurge în parametrii normali, dar nu același lucru se poate spune despre bani. Ai grijă cum și pe ce îi cheltui.

Gemeni
Relația de cuplu scârțâie în ultima vreme. Acordă mai multă atenție partenerului de viață, în caz contrar riști să rămâi singur.

Rac
Certuri și discuții la locul de muncă. Nu reușești sub nicio formă să ajungi la un numitor comun cu colegii și cu superiorii.

Leu
Astrele te îndeamnă să nu faci schimbări radicale în perioada următoare și să lași lucrurile să vină de la sine. Nu avea așteptări prea mari.

Fecioară
Povestea de dragoste se poate încheia subit, fără să primești prea multe explicații de la cel de lângă tine. Ai grijă să nu cazi în depresie.

Balanță
Nu ai o stare foarte bună și ai senzația că nimic nu iese așa cum ai vrut. Poate e timpul să iei o pauză, să nu te mai arunci cu capul înainte.

Scorpion
Primești o sumă importantă de bani, fie salariul în avans, fie o moștenire. În orice caz, niște venituri mari intră în conturile tale.

Săgetător
E o zi numai bună să-ți pui ordine în gânduri, să scapi de acele amintiri care nu-ți dau pace. Fă în așa fel încât să ai liniște.

Capricorn
Muncești din greu, dar fără prea multe rezultate. Nu ar strica să încerci și altceva, să cauți un alt loc de muncă, mai relaxant.

Vărsător
Ești tot mai nemulțumit de ce se întâmplă în viața ta, dar nu faci nicio schimbare. Ai nevoie să fii puțin împins de la spate.

Pești
Gândurile nu-ți dau pace și riști să ajungi pe marginea prăpastiei, să cazi în depresie pentru că nu reușești să te schimbi.