Sfatul zilei 29 iulie 2021. Zodia care primeste TOTUL de la viata

0

Berbec
Te bucuri de echilibru la locul de muncă, unde găsești apreciere și laude din partea colegilor. Mediul de acasă s-ar putea să fie unul agitat, să existe ceva certuri.

Taur
Se anunță o zi în care cheltuielile sunt mai mari decât veniturile. Ai grijă să nu strângi datorii din nou pentru că s-ar putea să nu poți ieși la liman.

Gemeni
Bazează-te pe înțelepciune și de ce nu, pe intuiție, când vine vorba de o afacere sau semnarea unui contract. Încearcă să termini toate sarcinile de la serviciu.

Rac
Dragoste și siguranță alături de partenerul de viață. Este o perioadă perfectă pentru a sta mai mult cu cei dragi. Lasă cariera în plan secund.

Leu
Primești sprijinul unei persoane la care nu te-ai fi așteptat. Profită de această oportunitate unică și du la bun sfârșit toate planurile pe care le ai.

Fecioară
Nu stai prea bine la capitolul sănătate și întâmpini și ceva obstacole de depășit. Important este să nu te lași învins și să mergi mai departe cu capul sus.

Balanță
Se deschid noi căi de progres în fața ta, în special în domeniul profesional. E șansa ta să încerci altceva, să înveți ceva nou, să descoperi.

Scorpion
Se anunță o zi grozavă la locul de muncă, unde ai șansa să te afirmi, să le arăți superiorilor care sunt valorile de care dispui. Ești foarte talentat.

Săgetător
Ai mai multă grijă la problemele financiare. Evită să cheltui mai mult decât este necesar, în caz contrar te apropi cu pași repezi de o criză legată de bani.