Simona Hapciuc, atac dur la adresa Elena Marin! Cum arată blonda la trei luni după ce a părăsit emisiunea

0

Simona Hapciuc regretă că a susținut-o pe Elena Marin pe când era încă în competiția Survivor, spunând despre aceasta că este o persoană falsă.

Deși pe tot parcursul competiției, Simona Hapciuc i-a fost alături Elenei Marin, sărind adesea în apărarea ei atunci când se afla în mijlocul conflictelor, se pare că lucrurile s-au schimbat radical de când fosta concurentă a părăsit show-ul de supraviețuire.
Ajunsă în România, Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri neașteptate în legătură cu fosta sa coechipieră. Aceasta a susținut în repetate rânduri că Elena este o persoană care joacă un rol în competiție pentru a fi pe placul celor de acasă.

Susținătorii Elenei Marin au sărit în apărarea Faimoasei, criticând-o pe Simona pentru criticile aduse la adresa acesteia.

„Elena, pentru că eu cred în continuare că este cea mai bună fată din competiție și dacă este o fată care ar merita să câștige este ea, la fel cum cred că este falsă și se victimiează

prea mult…

Presupun că nu vei înțelege mesajul meu, ți se va părea că sunt două lucruri care se bat cap în cap, dar de fapt sunt două lucruri complet diferite”, a declarat Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc, atac dur la adresa Elenei Marin: „ Dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut…”

Simona Hapciuc susține că Elena Marin dă dovadă de falsitate prin gesturile pe care le face în competiție. Urmărind imaginile difuzate seara trecută, în care Faimoasa intră în stare de panică din cauza unei sângerări nazale, Simona Hapciuc a postat un mesaj dur, afirmând că i-a dispărut orice urmă de empatie față de fosta sa coechipieră și că regretă că a fost de partea ei în repetate rânduri.

„M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta. Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât

de mult greșesc câteodată. Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena. Am greșit…”, a scris Simona Hapciuc, la InstaStory.