Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în secret! Cine i-a dat de gol

0

Smiley și Gina Pistol sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală și, poate, de aceea nu au divulgat faptul că astăzi micuța Josephine va fi creștinată. Andreea Bănică însă nu s-a putut abține și a dezvăluit pe Instagram că în această seară va petrece la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol.

De cele mai multe ori când au fost întrebați despre botez, Smiley și Gina au fost foarte rezervați și nu au oferit prea multe detalii. Este ceva personal, era răspunsul preferat al celor doi. Poate din acest motiv, astăzi, când fiica lor a fost creștinată nu au făcut nicio postare legată de acest eveniment important din viața lor. Cea care i-a dat de gol a fost Andreea Bănică. Artista a fost invitată la petrecerea micuței Josephine și înainte de a se alătura fericiților părinți la eveniment, Andreea Bănică a făcut câteva story-uri în care le-a spus fanilor cu ce este îmbrăcată și a scăpat porumbelul.

” Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. „, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Cine sunt nașii fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol
Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași și că petrecerea va fi una restrânsă.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură.

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’, sunt plecați la filmări.

Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată’, , a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.