Sorin Pușcașu de la Survivor România va deveni tătic? „I-am cerut să fie mama copiilor mei”

0

Fostul concurent la Survivor România 2021, Sorin Pușcașu, face declarații inedite și spune că își dorește să devină tătic pentru prima oară.

Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 și iubita lui, Laura, trăiesc o frumoasă poveste de iubire care se poate observa cu ochiul liber și pe rețelele de socializare. De când s-a întors din Republica Dominicană, Războinicul se gândește tot mai des la căsătoria cu partenera sa, dar și la momentul când va deveni tătic pentru prima oară.
Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 își dorește să devină tătic
De-a lungul competiției Survivor România 2021 toată lumea a putut observa dragostea pe care Sorin Pușcașu i-o poartă iubitei sale, Laura.

De câte ori a avut ocazia, Războinicul a mărturisit că îi este dor de iubita lui și îi transmitea de fiecare dată cele mai frumoase vorbe.

După întoarcerea din Republica Dominicană, Sorin Pușcașu a declarat că își dorește ca Laura, iubita lui, să fie mama copiilor săi și vrea să aibă o familie mare și unită alături de aceasta.

Sorin Pușcașu și Laura au plecat împreună în vacanță pentru a recupera timpul pierdut, iar acolo fostul concurent a văzut și o barză, semn că un bebeluș nu este departe.

„Eu asta i-am cerut atunci, când m-am întors de la Survivor, dacă vrea să fie mama copiilor mei. Doamne ajută! Dacă e să se întâmple, cu siguranță o să anunț. Am văzut o barză pe acolo, dar nu știu.”, a declarat Sorin Pușcașu.
Chiar dacă Sorin Pușcașu și Laura nu sunt căsătoriți, cei doi nu se grăbesc cu organizarea nunții căci, spun ei, un act nu dovedește nimic.

„Nu am cerut-o, dar toate la timpul lor. Nu ne grăbim, nu ne țin niște acte. La un moment dat o să avem nevoie de actele alea.”, a mai spus Războinicul.

Sorin Pușcașu a fost printre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2021 și chiar dacă nu a câștigat marele premiu a reușit să ajungă la inimile a mii de oameni care au urmărit acest show.