Ștefan Stan este în culmea fericirii! Artistul va deveni tătic pentru a doua oară: „Ne-am dorit acest lucru”

0

Ștefan Stan și Simona, frumoasa lui soție, vor deveni părinți pentru a doua oară! Vor avea fetiță sau băiețel?

Ștefan Stan și Simona au o relație de cuplu de invidiat, iar pe lângă faptul că se iubesc nespus de mult, au devenit de curând și părinți. Simona a adus pe lume o fetiță sănătoasă în decembrie anul trecut, dar artistul are parte de o nouă surpriză: va deveni tătic pentru a doua oară!

Ștefan Stan își mărește familia: „Eu aș mai vrea încă…„
Ștefan și Simona au fost invitați în platoul Teo Show împreună cu micuța Elif, fetița lor, și au vorbit despre planurile de viitor, dar și despre faptul că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Cei doi au ținut secret sarcina până acum și se pare că Simona este însărcinată în patru luni. Mai mult, cuplul a mărturisit sexul bebelușului, dar și numele pe care vor să i-l pună!

Ștefan și Simona vor avea o fetiță, iar printre pregătirile pe care le fac pentru aducerea pe lume a celui de-al doilea copil s-au gândit și la un nume!

„Va mai avea o surioară( n.r.- Elif, fetița lui Ștefan Stan) și o cheamă Mira. Am făcut testul genetic, pentru că așa am făcut și la Elif. Să fim sănătoși, să muncim, să putem să ne dezvoltăm și să le creăm o educație și o lume bună și frumoasă.

Noi ne-am dorit lucrul ăsta, nu a fost nimic întâmplător. Eu aș mai vrea încă…”, a declarat Ștefan Stan.

Chiar dacă urmează să nască pentru a doua oară și a împlinit deja 4 luni de sarcină, Simona arată excepțional.
Vedeta spune că nu a întâmpinat probleme mari în tot acest timp, în afară de stările de rău specifice fiecărei femei însărcinate.

„Sunt în patru luni. Am avut aceeași sarcină, un pic diferită, pentru că aici mi-a fost de trei-patru ori rău. În schimb, cu Elif nu am avut probleme. Aceleași mâncăruri, aceleași pofte, aceleași stări…”, a spus Simona.

Spune ce crezi