Surpriza colosala pentru Faimosi si Razboinici! Iata care este MIZA primului joc al saptamanii la Survivor Romania!

0

O noua saptamana plina de emotii si adrenalina la Survivor Romania 2021! Concurentii celor doua echipe se afla la startul jocului pentru recompensa! Iata care este miza!

Odata cu apropierea de marea finala a competitiei Survivor Romania, emotiile si presiunea ce apasa pe umerii concurentilor din ambele echipe sunt din ce in ce mai mari. Fiecare joc este extrem de important deoarece orice victorie adjudecata reprezinta enorm de mult pentru moralul concurentilor pentru a-i determina sa lupte cu aceeasi indarjire pana la capat.

Faimosii si Razboinicii se vor infrunta in primul joc al saptamanii la Survivor Romania! Iata care este MIZA!
Primul joc al saptamanii la Survivor Romania, cel de recompensa, ii va pune la mare incercare pe concurentii ambelor echipe deoarece miza va fi si de aceasta data una de-a dreptul fabuloasa.

Faimosii si Razboinicii vor trebui sa dea totul pe traseu si se concentreze la maxim pentru a castiga mult dorita recompensa, care este de la o saptamana la alta mai consistenta si mai incantatoare.
Si de aceasta data traseul va fi unul destul de complicat deoarece competitia Survivor Romania se apropie de final, iar concurentii sunt din ce in ce mai experimentati si mai destoinici.

Astfel, concurentii vor fi nevoiti sa se concentreze mult si sa isi controleze foarte bine orice miscare si totodata sa alerge cat mai rapid pe traseu.

Dupa cateva momente de suspans, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a dezvaluit concurentilor care este miza fabuloasa din aceasta seara in jocul pentru recompensa.

„Va imbratisez pe toti sapte si va iau intr-o calatorie imaginara asa pana la marginea junglei si va spun ca echipa care castiga jocul de recompensa de astazi, face o calatorie! Vreti sa stiti unde? Echipa care castiga jocul de recompensa de astazi se deplaseaza la Punta Cana! Iar

la Punta Cana, are posibilitatea fiecare membru al echipei sa faca cumparaturi de 1000 de dolari de om, la un centru comercial! Asta este recompensa! Si inca nu e tot! Alaturi de aceste cumparaturi cu 1000 de dolari de om, aveti parte de o masa copioasa si consistenta la Punta Cana! Va deplasati cu o masina foarte frumoasa in care veti putea simti din plin aerul de Dominicana!”, a spus Daniel Pavel.